BP Ziedewij investeert in upgrade carwashservices

Carwash BP Ziedewij

Gerard Verveer van BP Ziedewij te Barendrecht heeft sinds November vorig jaar een zo goed als nieuw tankstation: een nieuw voorterrein, aardgas vulpunt en binnenkort ook een E-laadpunt en een enorme shop. Ook de carwash is geheel vernieuwd. De redactie bezocht hem begin maart

“Het gebouw waarin de compleet nieuwe High Tech Roll-Over installatie is gemonteerd is waar nodig gerenoveerd. Gerard Verveer: “Dat klopt. De vloer en de wanden zijn vernieuwd en we hebben gekozen voor een nieuwe Takt wasinstallatie van Istobal. Compleet met sfeerverhogende LED-verlichting. Het eerste portaal wast de auto en in het tweede portaal worden met borstels de wax en polish toegepast en drogen we de auto. Bestellen van het gewenste wasprogramma doet de klant voortaan zelf bij de bestelpaal buiten. Met nieuwe technieken op het gebied van kentekenherkenning en digitale loyaliteitsprogramma’s kunnen vaste klanten voortaan nóg sneller en eenvoudiger hun auto machinaal laten poetsen bij Ziedewij. En als men wil bieden we aan vaste gebruikers ook nog eens uiteenlopende voordeelvouchers aan via hun smartphone. Daarmee krijgen ze voordeel op uiteenlopende producten uit onze shop, bakery of op de volgende wasbeurt.

Het eerste portaal wast de auto en in het tweede portaal worden met borstels de wax en polish toegepast en drogen we de auto.

Waterrecycling

Al vele jaren recycled BP Ziedewij het waswater met het systeem van NBM. Dit recyclingsysteem is nu eveneens ge-upgrade. Mike Voesten van NBM: “BP Ziedewij was een van de eerste carwashes in Nederland die in de jaren ‘90 met een volledige waterrecycling werd uitgerust. Afgelopen jaar werd de carwash volledig vernieuwd en kreeg de waterrecycling ook een opknapbeurt met nieuwe besturing- en filtertechniek. Door het toepassen van de nieuwste technieken wordt het milieu niet alleen nóg beter beschermd; ook de exploitatiekosten zijn nu beter in balans ten opzichte van het toepassen van dergelijke systemen. Win-win dus!
De 5 wasboxen en stofzuiginstallaties zijn uiteraard ook gebleven. Dat is en blijft bij ons altijd een grote vaste groep klanten trekken. Echt trouwe gebruikers, goed om te zien!, besluit Gerard trots.