Carwash Druten: leggen finestone washvloer

Marien Verhaaf van Carwash Druten heeft zijn wasstraatvloer laten vernieuwen. “De betonnen vloer lag er slechts 3 jaar maar vertoonde al enkele slijtageplekken en was al iet wat verkleurd. De vloer is gerepareerd en de toplaag voorzien van een epoxy-coating.” Gezien zijn lidmaatschap bij ondernemersvereniging Maas en Waal werd er uiteraard lokaal gezocht naar een kunsstofvloerbedrijf, en dat werd het eveneens in Druten gevestigde bedrijf Finestonedesignfloors . Marien Verhaaf vult aan: “Met een speciale FineStone Epoxy coating product heb ik zelf de wanden gecoat.” (lees meer over zelf wanden coaten)

Verheijden eigenaar van FineStonedesignfloors uit Druten: ”de vloer was al aardig beschadigd, vooral bij het deel waar werd voorgewassen en daar waar agressiever reinigingsmiddel wordt gebruikt. Deze bestaande betonlaag was al aardig ingevreten en waren de kiezels van het beton weer zichtbaar.
We hebben de oude vloer eerst drooggemaakt en lichtjes opgeschuurd. Daarna hebben we een opvulmateriaal bestaande uit 2 componenten Expoxy schraaplaag  voorzien van een vulmiddel over de oude vloer gelegd. Dit materiaal loopt in de gaten en vult deze (gaten van 4 cm diep waren geen uitzondering). Ten slotte hebben we de vloer van een Epoxycoating met acrylaatvlok voorzien. Vervolgens  met een speciale aflak afgelakt. Het is ook mogelijk is om daarna nog een anti slip aan te brengen, maar daar is bij Carwash Druten niet voor gekozen.”

De uitgevreten betonnen vloer.
Schraaplaag Epoxy aanbrengen met een spaan.
Schraaplaag moet drogen , 14-15 uur
Coating vloer voorzien van een Aqrylaatvlokje.
Eindresultaat met een blauwe lijn Epoxy voor rijbaan.