Corona: optimale reiniging met Caramba Alcoholreiniger

caramba alohol reiniger

Bron: Caramba

Caramba: “De afgelopen maanden heeft het COVID-19 ons dagelijkse leven totaal veranderd. Als gevolg van het virus zullen we ons moeten instellen op een andere manier van werken, waarbij 1,5 meter afstand en nog vaker handen wassen van groot belang is en blijft. Aangezien er niet altijd en overal water voorhanden is om materiaal en handen te reinigen, heeft Caramba de oplossing voor het reinigen van oppervlakten, materiaal en handen: Caramba Alcoholreiniger. Deze krachtige reiniger past in het “nieuwe normaal” en voldoet aan alle richtlijnen van de WHO.

“De Caramba Alcoholreiniger reinigt op eenvoudige wijze diverse oppervlakten van glas, metaal en kunststof, zoals winkelwagens, pinautomaten, balies, deurklinken, maar is ook geschikt voor het reinigen van de handen. Dankzij een vocht inbrengend component drogen materiaal en handen niet uit. De Alcoholreiniger is verkrijgbaar in een 1 liter flacon. Losse  zilverkleurige triggers voor de flacon zijn binnenkort beschikbaar.”

“Caramba is marktleider in Carwashproducten. Daarnaast zijn wij sterk vertegenwoordigd binnen Tankreiniging en Industrie. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en het produceren van reinigingsmiddelen.”

Meer informatie

Voor meer informatie over de 1 liter Caramba Alcoholreiniger of andere producten
bel: 0592-345161
email naar: info@carambanederland.nl.