Een ‘custom made’ Ergox stofzuigplein met Kassa en Multi box

ergox stofzuigsysteem multibox

Recent heeft Ergox een centraal stofzuigsysteem geplaatst in Salzhausen, bij vele van u een bekende regio, de Noord Duitse laagvlakte waar, in het verleden, vele militaire oefeningen op ‘de Lünenburger heide’ plaatsvonden. Henk Wildeman van Ergox: “De klant heeft specifieke eisen gesteld aan het stofzuigsysteem: het stofzuigplein moest naadloos aan de wasboxen en de wasstraat aansluiten”.

Het stofzuigplein

Dit gaf verschillende uitdagingen aan ERGOX om deze opdracht te realiseren:

  • Alle constructie in de RAL7016 kleurstelling. Ook de toebehoren zoals de Multi box, Voorafscheider en de Kassa in kleur RAL7016.
  • Het systeem bestaat uit 8 stofzuigplaatsen welke via een centrale betaalvoorziening van stofzuigen en perslucht worden voorzien.
  • De constructie is een boogconstructie met een overkapping. Voorzien van een LED lijn verlichting aangestuurd via het ERGOX besturingssysteem

De kassa

Waar middels munt-inworp en/of contactloos betaald kan worden

De betaalsystemen zijn met elkaar afgestemd voor deze gehele waslocatie. Dat betekend dat de klant op een eenvoudige betaalwijze gebruik kan maken van het stofzuigsysteem zonder dat er belemmerende handelingen en/of vragen ontstaan. Het contactloos betaalsysteem is volledig geïntegreerd met het ERGOX stofzuigsysteem.

  • Men kan met wasmunten/ Euromunten traditioneel betalen. Deze worden middels een vacuümtransport naar de technische ruimte gezogen waar deze veilig zijn gesteld.
  • Men kan contactloos met credits op de Waspas van Bio carwash of via de telefoon app betalen. Contactloos betalen kan ook in combinatie met een Barcode lezer of een ander betaalsysteem worden opgenomen in het ERGOX besturingssysteem.

Als de betaling is geaccepteerd kan er voor de ingestelde tijd worden gebruik gemaakt van het ERGOX stofzuigen en de ERGOX persluchtpistolen. Als de tijd verstreken is zullen beide stoppen en niet meer gebruikt kunnen worden. Dus geen “free riders”.

De Multi box

De combinatie van de afvalbak, de Stofzuigmondhouder, de Mattenklem en het Perslucht pistool in de Multi box is een schot in de roos. Er is overzicht en rust op de stofzuigplaats. De klanten weten de juiste attributen te vinden en deze ook te gebruiken.

Bijkomende voordeel met de Multi box is dat door ERGOX de afvalopeningen klein zijn gehouden en er dus geen uitnodiging is voor de klanten om groot vuil achter te laten.

De Multi box in de praktijk situatie.

Stofzuigen is ‘beleving’
Henk Wildeman: “De huidige carwashondernemer BIO Carwash is zeer tevreden met deze oplossingen van ERGOX. Door de goede voorbereidingen en samenwerking van en met ERGOX is het project zonder vertragingen opgeleverd en wordt er inmiddels enkele maanden naar volle tevredenheid door wasklanten gebruikt gemaakt van het Stofzuigplein.

Door de uitstraling van het geheel nodigt de Bio Carwash locatie uit om de auto te wassen . Het gaat om ‘zien en gezien’ worden aldus de eigenaar van de Bio carwash in Salzhausen.”

Meer Informatie
Henk Wildeman
email: henk.wildeman@ergox.com
website: KLIK HIER