Het Mesa Fast systeem voor uw tankstation en carwash

Advertorial/ Mesa Coatings

Het is erg belangrijk om in een tankstation een goede vloer te hebben. We hebben het dan niet alleen over de vloer in de tankstationshop zelf, maar ook over de vloer rondom het pompeiland en eventueel de vloer in een rollover/washal, de wasboxen of in de wasstraat.

24/7 open

Tankstations zijn vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Hierdoor is het dus van belang om een vloer te hebben waar niet naar om gekeken hoeft te worden. Daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer snel gelegd wordt.
Voor dit soort projecten hebben wij het Mesa Fast systeem ontwikkeld. Het belangrijkste voordeel van dit systeem is dat wij het aanbrengen op 1 dag en na 2 uur uitharding kan de vloer weer volledig in gebruik worden genomen. Mocht het tankstation overdag niet dicht kunnen, dan is dat geen probleem. Mesa Coatings staat altijd klaar! Zo kunnen we in de avonduren, weekenden of zelfs ’s nachts de vloer komen leggen. In de ochtend kan de vloer dan weer in gebruik genomen worden, waardoor omzetderving tot het minimum wordt beperkt.

SHOP

In een tankstation shop is een goede vloer van groot belang. Heel de dag door lopen er klanten en medewerkers door de winkel heen, vaak ook met natte of vieze schoenen. Het Mesa Fast systeem wordt antislip afgewerkt, zodat er geen glijpartijen met natte schoenen ontstaan. Verder is het systeem makkelijk schoon te maken omdat de vloer naadloos wordt aangebracht, hierdoor kunnen de medewerkers tussen bezoeken door de vloer netjes houden.

Pompeiland

Bij tankstations en pompeilanden is een vloeistofdichte vloer verplicht. Met het Mesa Fast systeem op uw pompeiland zorgt u ervoor dat u netjes voldoet aan de geldende richtlijnen en de bodem beschermt tegen milieubelastende vloeistoffen. Benzine, diesel, logen en oliën die op de vloer terecht komen kunnen niet de vloer in trekken, maar blijven op het oppervlak liggen. Ook is het Mesa Fast systeem chemisch bestendig, waardoor de vloeistoffen geen vlekken achterlaten op het oppervlak.

Carwash

Sommige tankstations beschikken over een rollover washal, wasboxen of een wasstraat. Deze dienen ook te voldoen aan de geldende richtlijnen voor vloeistofdichtheid. Daarnaast is het van belang om een veilige antislip vloer te hebben, zodat klanten en medewerkers zonder zorgen op de vloer kunnen lopen en werken. Het Mesa Fast systeem is ook in de carwash het juiste systeem en voldoet aan bovenstaande eisen. Daarnaast is het systeem zwaar mechanische belastbaar en krasbestendig, waardoor de vloer voor een lange tijd mee zal gaan zonder beschadiging.
Ook is het systeem UV bestendig, hierdoor zal er geen verkleuring ontstaan bij invallend zonlicht.
Kortom, het Mesa Fast systeem is overal toepasbaar! Hiermee kunt u één netjes geheel creëren in uw bedrijf en voldoen aan alle geldende eisen met betrekking tot vloeistofdichtheid.

Meer informatie

Mesa Coatings|
Ga naar website