Loogman Pick Up: een nieuwe trend?

loogman carwash pick up

Berrie Wolters

De auto is vies en je weet dat deze gewassen moet worden. Maar ja, druk druk druk. Weekend ook zo voorbij en nog steeds niet naar de wasstraat geweest. Hierop heeft Loogman Carwash (in mijn ogen dé voorlopers in klantbenadering binnen de carwashbranche) weer handig ingespeeld met hun Loogman Pick Up Service. Loogman hanteert momenteel een introductieprijs van € 37,50! Loogman wacht dus niet af, maar gaat naar de klant toe.

Hoe werkt het?

  • Klant kan een afspraak plannen waar en wanneer.
  • Een gecertificeerde chauffeur haalt de auto van klant op.
  • Loogman wast de  auto bij een vertrouwde Loogman Carwash in Aalsmeer of Amsterdam met hun beste wasprogramma.
  • Bij Loogman  Binnenreiniging wordt de auto ook vanbinnen schoongemaakt.
  • Binnen een uur staat de auto weer blinkend voor de deur.

Voor de deur

Redactie: “Nu is het inspelen op de drukke of de ietwat makkelijk uitgevallen automobilist niet geheel nieuw. Er zijn enkele schoonmaakbedrijven die aan de deur komen en de auto ter plaatse extern en intern reinigen.Vorig jaar nog hadden we in het vakblad CleaningStation een reportage met de eigenaar van Greenest Carwash die aangaf door heel Nederland duizenden auto’s per maand te wassen (veel ook voor Ministeries en andere semi-overheden).  

In de transportsector is het al jaren gemeengoed dat externe mobiele wassers op locatie van het transportbedrijf trucks wassen. Hiervoor wordt een speciale mat uitgerold waarin het waswater wordt opgevangen en wordt afgevoerd richting een speciale watertank.”