Loogman studiebeurs bijna vol

loogman

Bron tekst en foto: Loogman

12 juni heeft Loogman de hitsingle “You keep me going” gelanceerd. Dit is een samenwerking tussen DJ en producer Jay Dos Santos en Loogman Carwash om aandacht te vragen voor de Loogman studiebeurs. Nu hopen we dat het een zomerhit wordt en dat 10 (aankomende) studenten deze zomer de stap zullen zetten om samen met Loogman hun studie op te pakken! Loogman: “In september 2019 introduceerden wij als bedrijf ‘studieschuldenvrij studeren’. Studenten konden bij De Loogman Groep aan de slag en onder enkele eenvoudige voorwaarden, betalen wij alle
kosten om te kunnen studeren. Zo stap je letterlijk na 4 jaar studieschuldenvrij de wereld in. We hadden 10 plekken beschikbaar, maar hebben er uiteindelijk maar 7 kunnen invullen. Hoe was dat mogelijk, ondanks alle landelijke publiciteit?”

Jay heeft met 3 regels in het nummer perfect verwoord wat Loogman als bedrijf wil. Zo staat “You keep me going” voor de ontwikkeling van de Loogman medewerkers die op hun beurt ook weer het bedrijf laten groeien. ‘’I’ve got you under my skin” is het blauwe Loogman bloed dat je door je aderen voelt stromen als je bij Loogman werkt. “I know what you can do” staat voor het vertrouwen en geloof dat Loogman in de medewerkers heeft en ze het beste uit zichzelf laten halen. Samen is er voor gekozen om een mooie maar ook gekke videoclip op te nemen in de wasstraat. Daarnaast is er ook op andere locaties gefilmd zoals het circuit in Lelystad.