Nieuwe DiBO SBH-E self-carwash en DiBO S4 roll-over voor Haans Autoschades

Dibo self-carwash en roll-over
Beeld: Dibo

DiBO Project(s) installeerde recent een DiBO SBH-E self-carwash unit en een DiBO S4 roll over carwash installatie bij Haans Autoschades BV in Tilburg. Om wagens te kunnen voorwassen werd de S4 roll-over eveneens uitgerust met een handlans. Ook hiervoor leverde DiBO Project(s) de techniek met c-rail.

In 1958 begonnen als autoverhuurbedrijf, is het familiebedrijf intussen uitgegroeid tot een modern en toonaangevend autoschadeherstelbedrijf. Bovendien mag het bedrijf zich sinds 2013 Tesla Approved Body Shop noemen. Met de opgedane kennis op het gebied van schadeherstel van elektrische auto’s is Haans Autoschades helemaal voorbereid op de toekomst.

Beide voertuigwasinstallaties zijn bestemd voor eigen gebruik en zullen door Haans Autoschades ingezet worden om de wagens na een herstelling grondig te wassen. Wanneer de herstelde auto weer blinkt kan er in de lichtstraat nog een laatste controle gebeuren op onvolkomenheden in de nieuwe lak.

DiBO SBH-E self-carwash

De SBH-E is een self-carwash concept geschikt voor één enkele wasplaats. Dit modulaire systeem werkt op basis van een industriële stationaire warmwater hogedrukunit, voorzien van elektrische verwarming. 

De installatie is standaard voorzien van 3 wasprogramma’s – spoelen, shampoo en wax – en wordt aangestuurd door 2 doseerpompen.

DiBO S4 roll over carwash installatie

De DiBO S4, het instapmodel van onze roll-overs, is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasinstallatie met lage onderhoudskosten.

Net zoals de andere roll-overs uit ons assortiment staat de DiBO S4 garant voor een snelle en precieze wassing. Het gebruik van Carlite borstels en een optimale borsteldruk in combinatie met frequentieregeling zorgen voor een uitstekend wasresultaat.

Bron: Dibo