Project: Renovatie Gelings Langste Autowasstraat en Truckwash te Groningen

huijbregts vloer geling

Content betreft ADVERTORIAL

Recent heeft Hans Bleckman van Gelings Langste Autowasstraat en Truckwash te Groningen zijn wascentrum laten renoveren.  Hieronder een uiteenzetting van de vloer-renovatie.

Waarom was jullie car- en truckwash toe aan vernieuwing?

Hans Bleckman van Gelings: “De vloeren in zowel de wasboxen als de truckwash waren inmiddels 12 jaar oud. Hier hebben we door de jaren heen intensief op gewerkt. Op enkele punten na, die we zelf in loop der jaren hersteld hebben om alles vloeistofdicht te houden, hebben we hiervoor nog nooit eerder een extern en specialistisch bedrijf ingeschakeld. Nu er slijtageplekken en grindnesten begonnen te ontstaan werd het tijd voor ons om een professional in te schakelen en ons een passend advies kon geven.”

Hoe hebben jullie de partijen geselecteerd?

Hans Bleckman: “Toen de behoefte groter werd om iets te gaan doen met onze vloeren hebben we automatisch onze oren en ogen extra goed open gehouden. In het vakblad ‘CleaningStation’ viel de advertentie van Huijbregts Floorsystems ons op. Deze advertentie zag er mooi en professioneel uit. Nadat we binnen de carwashbranche wat navraag gedaan hadden omtrent dit bedrijf hebben we contact met eigenaar Tim Huijbregts opgenomen. Ook onze leverancier van de truckwashinstallatie, Jesse Streng van de firma ACT BV/Steinbrückner, was positief over Huijbregts. Voor ons was het eerste gesprek met eigenaar Tim Huijbregts prettig. Hij adviseerde ons goed en vrijblijvend. Na dit gesprek wees Tim ons op de aanpak van de wanden in de truckwash en hij raadde ons de firma BouwImpex met hun Cleanpanel wandsystemen aan.”

tekst gaat na foto verder!!

Truckwash: De vloer is geschuurd en ook de wand al voorbehandeld
Truckwash: Na schuren en egaliseren wordt de coating op de vloer aangebracht
Truckwash: De vloer is gelegd inclusief de belijning. De goten kunnen geplaatst worden

Aan welke voorwaarden moesten deze partijen voldoen?

“Na deze 3 partijen gesproken te hebben werd ons al snel duidelijk dat dit een club van bedrijven was die thuis zijn in onze business en die samen meerdere projecten hebben gerealiseerd. Dit gaf ons rust en zekerheid. Deze verbouwing moest duurzaam zijn zodat we klaar zijn voor de toekomst. Alle producten die gebruikt zijn, zijn duurzaam en `hufter-proof`! Een andere voorwaarde van ons was dat we niet langer dan 1 week dicht mochten zijn. Daar deze partijen geregeld samenwerken en dus onderling goed communiceren was dit geen enkel probleem en kregen we een planning die ons deze garantie gaf.”

En hoe is de ervaring met Huijbregts Floorsystems tijdens de werkzaamheden?

“Met betrekking tot de voorbereiding is alles volgens wens en planning verlopen. Huijbregts Floorsystems is gevestigd in het zuiden van het land en wij in Groningen…. dit was geen enkel probleem tijdens de voorbereiding en tijdens de werkzaamheden. Wanneer het tijdens de voorbereiding nodig was kwam Tim netjes bij ons langs om zijn voorstel en het advies ter plaatse toe te lichten ondanks de fysieke afstand tussen ons beide. Tijdens de werkzaamheden hebben de mannen van Huijbregts goed en hard gewerkt! Ze zijn een goed op elkaar ingespeeld team en weten zichtbaar van de hoed en de rand in onze sector. Mooi om te zien!”

Wat vinden jullie van het eindresultaat?

“Het eindresultaat is een plaatje geworden! Onze wasboxen hebben een wandcoating gekregen en de vloeren zijn voorzien van het RapidWash vloersysteem. Ook hebben de wasboxen nu (donkere) vakken gekregen wat ervoor zorgt dat het vuil wat van de auto’s valt minder goed opvalt voor de klanten. Ook brengt dit een stukje gemak bij het positioneren van de auto’s. De rijbaan welke door de washal heen loopt geeft naast een deel veiligheid ook optisch een upgrade! Onze truckwash is een totaal andere hal geworden. De wanden zijn in een grijstint uitgevoerd wat vervolgens mooi doorloopt in de vloer.”

tekst gaat na foto’s verder!

Wasbox hal VOOR renovatie
Wasbox hal geschuurd en geëgaliseerd
Ook wanden in washal worden opnieuw geverfd
Een wasbox NA de renovatie

Onder het wandsysteem heeft Huijbregts een driekhoeksplint aangebracht wat ervoor zorgt dat deze vloer op wand aansluiting vloeistofdicht is en blijft zonder in de toekomst nog te hoeven kitten. Ook in de truckwash hebben ze een rijbaan aangebracht met een witte belijning zodat de chauffeurs zeer eenvoudig hun vrachtwagen tussen de Steinbrückner machine positioneren. Naast alle optische voordelen is dit zeer gemakkelijk schoon te maken. Er hecht niks meer in onze wanden dus met eenvoudig schoonspuiten is alles weer fris! Dit geldt ook voor de vloeren; er trekt niets meer in, het wordt niet meer groen en de vloer is voorzien van een fijn te reinigen antislipgraad. Dit brengt een stukje veiligheid mee voor onze klanten en uiteraard onze medewerkers!”

Meer Informatie

Huijbreghts Floorsystems
Vlucht 2
5133 AW  Riel
+31 (0)13 – 203 24 69
www.huijbregtsfloorsystems.com