Succesvolle samenwerking leidt tot nieuwe naam en website: AUTOZEEP.NL

Een jaar geleden ging de nieuwe carwash webshop de lucht in. De bedenkers en oprichters van deze webshop Marcel, Johan en Bas vertellen aan de redactie hoe het afgelopen jaar is gegaan. De oude naam (Quality Carwash Products) is veranderd in AUTOZEEP.NL  Marcel: “Carwashondernemers weten ons echt te vinden. Ons concept slaat aan en er is behoefte aan goede kwaliteit voor een normale prijs.” Geen duur kantoor, aan de koffietafel wordt er overlegd en je merkt dat de heren ondertussen ook aan het ondernemen zijn: ze zijn zelf carwashondernemers en staan aan het roer van hun eigen wasstraten.

Links Johan, midden Marcel en rechts Bas

Het is een zonnige dinsdag dus er worden aantallen gewassen. “Op een normale dag wassen wij met elkaar tussen de 800 en 1.000 auto’s per dag’, vertelt Johan, ‘dat betekent dat onze wasproducten elke dag moeten presteren. Wij gaan voor de eenvoud, wij gebruiken niet veel verschillende soorten producten om een auto te reinigen. Natuurlijk is beleving belangrijk voor de klant, maar uiteindelijk gaat het om die schone en glanzende auto.”

“Met onze insteek en uitgangspunten hebben we succes, en boven verwachting. Klanten weten ons te vinden en waarderen onze eenvoud en prijzen. We staan naast onze klanten”, vertelt Marcel: “we hebben dezelfde uitdagingen. Als ik met een klant in gesprek ben, hebben we het meer over de dagelijkse gang van zaken dan over wasproducten. Dat maakt het leuk en dat geeft vertrouwen. En je leert ook van elkaar. Hoewel ik al lang in het vak zit, kom ik nog vaak inventieve ondernemers tegen met een nieuw idee.”

Autozeep.nl

Bas: We hadden niet verwacht dat we online zo snel moesten uitbreiden’”, vervolgt Bas, ‘na het eerste contact is vaak online het volgende moment. Onze oude site en naam voldeed niet meer aan onze wensen, dus introduceren wij Autozeep.nl. Onze site is het centrale punt waar je makkelijk en simpel producten kunt bestellen en met een naam die je niet meer vergeet. Autozeep.nl! Het platform staat, we zijn nu bezig de winkel verder te vullen met al onze producten en elke maand komen er nieuwe producten bij.’

Ga naar de website AUTOZEEP.NL