update 13-2: Project wasboxen v/d Jagt en Willemsen in Vlissingen

adriateh versteeg vlissingen wasboxen

De Bouw van het wasbox centrum Vlissingen schiet al aardig op. De voorbereidingen zijn verricht en de fabrikant Adriateh heeft de componenten van de wasboxen geleverd. De opbouw van de wasboxen geschiedt door 4 mensen van de fabriek en door 4 mensen van Carwash Service Versteeg uit Veenendaal

foto 1

Foto 1: Hier een foto van het betonnen fundament van 50 meter lang en 6 meter diep. In het beton wordt een vloerverwarming geplaatst, zodat ook tijdens vorst gewassen kan worden.

foto 2

Foto 2: Nadat het betonnen fundament goed is uitgehard worden de containers erop gemonteerd. In de 2 linkse containers bevindt zich de technische ruimte. Ook het geldwisselapparaat (en het bijbehorend afzuigsysteem) is al in de container gemonteerd. Martin Versteeg: “De containers worden in de fabriek gemaakt en kant-en-klaar op locatie geplaatst.”

foto 3

foto 4

Foto 3 en 4: De wasboxen worden modulair opgebouwd. De zijbogen worden aan dwarsbalken bevestigd en verstevigd. “Het is een soort bouwpakket. Sommige onderdelen worden voor extra stevigheid ook aan elkaar gelast.

foto 5

Foto 5: De transparante dakplaten van polycarbonaat worden op het frame gemonteerd. Onder de middelste dwarsbalk (waar de persoon met rode uitrusting op staat) bevinden zich de zwenkarmen die door de fabrikant Adriateh zelf zijn ontwikkeld en worden geproduceerd.