Update 26-2: Project wasboxen v/d Jagt en Willemsen in Vlissingen. Bijna klaar!

vlissingen versteeg

De bouw nadert de laatste fase. De opening is binnen afzienbare tijd nabij. Hieronder een update:

Foto 1

Foto 1: De in de vloer geplaatste bodemwasser met hogedruksysteem. In de 2 rvs-pijpen (deze worden rondom de goot geplaatst) zitten elk 4 gaten waaruit een onderliggende hogedruknozzle de onderkant van de auto bewerkt (druk van 20 Bar). Elke onderwasser heeft aan elke zijde 8 gaten, dus in totaal 16 . De klant kan via het bedieningspaneel kiezen voor het programma ‘Bodemwas’. Martin Versteeg: “Een dergelijk wasprogramma is niet geheel nieuw in Nederland, maar je ziet het nog weinig.”

foto 2

Een van de 2 compacte containers met de technische ruimten, met daarin: waterpompen, verwarming, besturingskast, osmose apparaat, hogedrukpompen, besturingskleppen en doseerpompen. En dat in een ruimte van 10-11 m2. Martin Versteeg: “In de andere container hebben we een opslag van 2000 liter osmose, 2000 liter onthard water, 2000 liter vers water.”

foto 3

Foto 3: Een overzichtsfoto van een wasbox

foto 4

Foto 4: Overkapping met een gesloten achterwand. Martin Versteeg: “Standaard stopt de overkapping bij de bovenliggende dwarsbalk. Maar in verband met de kans op harde wind op deze waslocatie hebben de opdrachtgevers gekozen voor deze optie. De overkapping is berekend op zeer hoge windkrachten. De overkapping is tevens doorzichtig en laat veel daglicht door.”

Foto 5: 4 standaard Adriateh stofzuigers en 2 gemengde automaten type Multiq. Deze laatste bestaan uit een geurautomaat, stofzuiger, bandenglans en een luchtspuit.

Meer informatie over dit project:

Carwash Service Versteeg
Martin Versteeg
martinversteeg@carwashservice.nl
06-23719296