Wasboxen Excellent Carwash voorzien van nieuwe Sentho wanden

sentho wanden delen panelen

Sentho heeft de afgelopen jaren tientallen projecten gemaakt bij diverse waslocaties in Nederland. Niels Burger van Sentho: “Het algemene beeld bij wasstraten of wasboxen is dat het glazuur van de tegels af is en bij stalen sandwichpanelen is de coating beschadigd en zie je roestplekken de overhand nemen. Met onze Wonderboard 2,3 mm directe verlijming is dit verleden tijd en worden de wanden in een mum van tijd weer als nieuw.

Excellent Carwash Amsterdam is zo’n project: roest en loslatende coating was ook hier het probleem. In drie wasboxen, met een totale wandoppervlakte van 225 m2, waren de sandwichpanelen ernstig verouderd. De loslatende coating hebben we verwijderd en roest opgeschuurd. Daarna ontvetten onze monteurs de wanden nog extra goed om optimale hechting te garanderen.

Situatie OUD

De wanden van de wasboxen voor installatie. Roestig en verouderd.
detail van de loslatende coating met roest.

Situatie NIEUW

Om de klant zo min mogelijk last te geven van de renovatie hadden we een strakke planning gemaakt in overleg met de klant en de leverancier die de vloer zou renoveren. Door gefaseerd te werken konden de klanten van Excellent Carwash toch hun auto wassen en verloor de klant minder omzet. Dankzij onze speciale techniek van montage en de directe verlijming verlies je geen ruimte, bespaar je kosten op sloopwerkzaamheden en dus bespaar je tijd.
Detail van de opgesmeerde hygiënische plint oplossing tegen de Wonderboard wand en een mooi detail van onze unieke 2-componenten verbinding. Sentho maakt geen zichtbaar gebruik van siliconenkit. Dit omdat siliconenkit schimmels en bacteriën aantrekt. Siliconenkit moet na een aantal jaar intensief gebruik worden vervangen voor nieuw. Met onze 2-componenten verbinding voor tussen de panelen en in alle binnenhoeken is dit verleden tijd. Geen loze ruimtes, geen intrekken van schimmels. De perfecte oplossing voor het probleem.
Sentho medewerkers aan het monteren

Meer Informatie

Ga naar website Sentho