Bron: BOVAG

Na twee jaar organiseert BOVAG weer een Leden-bezoeken-ledendag voor autowas- en poetsbedrijven. Op dinsdag 14 juni 2022 om precies te zijn, deze keer in regio Eindhoven. De dag start in ’t Boshuys in Best met een kort inhoudelijk programmadeel inclusief algemene ledenvergadering. Daarna wordt de groep verdeeld in tweeën voor het parallelprogramma, dat bestaat uit een workshop van Jelle Drijver en een bezoek aan Washin7 van Frank Vekemans. Erbij zijn? Meld u tijdig aan!

Zoals altijd combineert het programma van de Leden-bezoeken-ledendag het nuttige met het aangename. Omdat het een hele tijd geleden is dat de autowas- en poetsbedrijven bijeen waren, ligt de nadruk van deze jaarlijkse branchedag dit keer extra op de ontmoeting.

Plenair programma

Het afdelingsbestuur van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven heeft een hoop te delen. Daarom trappen we de dag af met een compact informatief programma met algemene ledenvergadering. We presenteren de nieuwste Wassen in Cijfers en vertellen alles over de watersituatie in de wasstraat én de Nederlandse regels. Ook komt de directeur van het Nationaal MS Fonds vertellen waarom leden dit jaar zeker mee moet doen met de BOVAG Nationale Autowasdag. Verder nemen we afscheid van twee bestuursleden en worden de nieuwe bestuursleden eindelijk ‘live’ voorgesteld.

Parallelprogramma

Na een korte pauze vindt het parallelprogramma plaats in twee groepen. 

  • Workshop Jelle Drijver: “Online in contact komen, offline verrassen”: Elke carwash-ondernemer is er wel mee bezig: online klantenbinding. Tegelijkertijd wilt u ook offline uw klanten blijven verrassen. Social media-expert en ondernemer Jelle Drijver geeft een workshop speciaal voor carwashprofessionals. Hierbij komt het binden en boeien van personeel ook aan bod, én hoe om te gaan met recensies. 
  • Bezoek autowasparadijs Washin7: Frank Vekemans ontvangt collega-bedrijven op zijn mooie bedrijf en verzorgt een rondleiding. Vekemans bouwde in tien jaar tijd zijn bedrijf uit tot een kleine keten met inmiddels vijf locaties. Elke vestiging heeft de kenmerkende ‘Washin7’-uitstraling. Zijn eerste vestiging is inmiddels uitgegroeid tot een waar autowasparadijs met dubbele kettingbaan, interieurbaan, poetsbedrijf en ruime overdekte stofzuigerhal. Vekemans deelt tijdens de rondleiding ook de filosofie van zijn succesvolle bedrijf. 

Locatie en belangrijkste tijden

Locatie: 

‘t Boshuys, Sonseweg 39 in Best.

Tijden:

  • 13.30 uur Inloop en ontvangst ‘t Boshuys
  • 14.00 uur Aanvang plenair programma
  • 15.30 uur Korte pauze 
  • 15.45 uur Parallelprogramma in twee groepen
  • 18.15 uur Netwerkborrel en lekker eten 
  • 20.30 uur Afsluiting

Meld u aan!

Klik op BOVAG logo hieronder:

Deel dit artikel:

Leave a comment