Dollie Schouten-Tuininga van 8the Gear (voorheen Plus12): “Uit het verleden is gebleken dat samenwerkingen met lokale supermarkten goed werken om zowel nieuwe als bestaande klanten naar je wasstraat te krijgen. Daarom waren we als 8th GEAR op zoek naar een landelijke actie voor alle kettingwasstraten in Nederland, waarbij de klanten van 8th GEAR een streepje voor hebben en dit is gelukt! Samen met Jumbo gaan we een grote landelijke actie initiëren.”

Wat houdt deze actie in?
“De actie is landelijk hetzelfde: het beste wasprogramma van x voor het actiebedrag van € 9,50. Dit is een vrij hoge korting, omdat we veel aantallen willen creëren. Deze kortingsvoucher wordt uitgedeeld bij iedere € 15 aan boodschappen. De kortingsvoucher is opgemaakt in de huisstijl van Jumbo, maar hier staat het logo en adres op van de lokale wasstraat. Dit zorgt dus ook voor naamsbekendheid en.”

Actieperiode?
“De actieperiode is in oktober en november. Het doel is om in oktober de kortingsvoucher uit te geven aan de klanten van de deelnemende Jumbo filialen. De consumenten kunnen de kortingsvoucher tot en met 30 november 2022 inleveren bij de lokale wasstraat.”

Voor wie?
Deze actie is voor alle kettingwasstraten in Nederland, maar de klanten van 8th GEAR hebben een streepje voor in hun marktgebied.

Reserveer nu je plek!
Via de link kun je het inschrijfformulier invullen: https://lnkd.in/ev5j7gz4.

“Als je dit formulier invult vóór 7 augustus 2022 zullen wij een plekje voor u als wasstraat-ondernemer reserveren. Vervolgens zullen wij met Jumbo bespreken welke lokale filialen aansluiten. Zodra dit rond is, ontvangt de deelnemende wasstraat-ondernemer een bevestiging.”

Deel dit artikel:

Leave a comment