Bron: Ace Carwash Systems

De afgelopen jaren heeft ACE zich op nationaal en internationaal niveau flink uitgebreid. Er zijn verschillende succesvolle projecten in Litouwen opgeleverd, in Panama is inmiddels de tweede hoogwaardige carwash gerealiseerd (derde volgt eind dit jaar) en in China zijn de eerste machines verkocht. Daarnaast is er ook in Nederland, met verschillende innovatieve projecten en nieuwe ondernemers, gezamenlijk groei gerealiseerd. Hiermee heeft ACE de markt verder laten groeien en nu is het tijd voor de volgende stap die deze lijn voortzet.

ACE breidt dealerschap uit met Amerikaanse formule ‘TOMMY’s Express’.

Naast het vertrouwde dealerschap van Holz wordt ACE ook dealer van het grootste Amerikaanse franchise carwash concept TOMMY’S Express. De typische, welbekende vormgegeven gebouwen met snelle carwash systemen zijn inmiddels in heel Amerika te vinden. Met 154 locaties en ruim 100 nieuw te realiseren projecten zijn ze de snelst groeiende carwash organisatie ter wereld. De formule is in 1969 opgezet door Jun and Sonny Essenburg, de grootouders van de huidige eigenaren en met de onmetelijke passie voor autowassen van Ryan en Tom Essenburg is het inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvol franchise concept. Een echt familiebedrijf, dat perfect past bij het DNA van ACE.

Met de hoogwaardige techniek van Holz blijft ACE innoveren.

De samenwerking met TOMMY’s Express vindt plaats naast de continue innovatie met de machines van Holz. Snelheid blijft belangrijk voor ondernemers en hun klanten. Met de ontwikkeling van langere meelooptechnieken, een nieuwe lagering en sterkere constructies  kunnen er nog hogere snelheden worden gerealiseerd. Samen met Holz wordt ervoor gezorgd dat bestaande en nieuwe locaties klaar zijn voor de groei in de carwash markt. Continue vernieuwingen met baanbrekende innovaties zorgen voor een nog beter wasresultaat en een hogere snelheid. Hiermee is ACE klaar voor de toekomst.

TOMMY’S Express gaat samen met ACE de Europese markt veroveren.

De marketingcommunicatie van TOMMY’s Express is uiterst succesvol en heeft gezorgd voor meer wassingen bij alle wasstraten in de regio’s waar de formule is geïntroduceerd. Met de komst van deze franchise en nog snellere Holz machines verwachten we net als in Amerika dat de markt geleidelijk gaat veranderen en steeds meer mensen, vaker hun auto gaan wassen. Een nieuwe impuls naar Amerikaans model, waarmee de Europese markt een groeispurt kan verwachten.

Uitbreiding pand om groeidoelstellingen te kunnen realiseren.

Om de groeiambities goed te kunnen ondersteunen wordt de locatie in Weesp verder uitgebreid. De ruimte voor onderdelen en fabricage wordt verdubbeld.

Meer Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Sebastiaan van der Burg   via
info@acecarwashsystems.com
085-0718365

Deel dit artikel:

Leave a comment