In december 2020 is begonnen met de bouw van de 2e locatie All-in Carwash in Nederweert (op eerste locatie Echt wast men nu zo’n 5 jaar.). Nu enkele maanden later is volgens Nick Tilmans alles ondergronds klaar, zoals Obas- en recycling putten, tanks, de proces (water)leidingen voor onder andere de osmose-installatie en het recyclingsysteem. Overige waterleidingen, drie riolerings systemen, voedingskabels stroom en vele mantel buizen. Ook de bekisting voor de wasstraat is gedaan. “Het metalen frame van het gehele pand staat er ook inmiddels en het hoogste punt van 20 meter is bereikt. Eerst wordt binnenkort het beton bij de bus roll-over gestort en iets later bij het wasstraat deel. Daarna is het de bedoeling dat de buitenwanden geplaatst worden.

Christ delegatie
Net zoals in Echt is het de firma Christ die zowel de wasstraat, de roll-over en eventueel de wasboxen levert. Nick: “Tijdens de voorbereidingen van de eerste locatie in Echt klikte het direct tussen ons en de Christ-organisatie. Niet alleen met Frank Souer maar ook met het Duitse Christ management. We hebben toen meermaals de fabriek bezocht en ook binnenkort zullen we wederom deze gaan bezoeken. Onze installaties staan vanaf 1 juni gereed in Duitsland en dat is een mooie gelegenheid om alles ter plaatse te bekijken. Daarbij is het goed toeven in Zuid-Duitsland. Om qua bouwwerkzaamheden de mijlpaal te vieren hadden we woensdag 12 mei een leuke dag georganiseerd met oa een frietkraam. Dit voor de bouwvakkers en onze carwash medewerkers. Die dag waren blijkbaar ook enkele leden van het management van Christ in Nederland en die kwamen ook langs om naar de bouwvorderingen te kijken.” Zie foto hieronder.

Foto van links naar rechts: Jasper de Brouwer (All In), Jos Schoenacker (Chist), Justin Verkoelen (All In),  Frank Souer (Christ), Martin Verkoelen (All In), Maarten Mooren (Christ), Cor Verkoelen (All In), Stephan Bernard (directie Christ Nederland), Nick Tilmans (All In) en Marc Wittek (Christ Duitsland)

all in carwash christ

Foto links: roosterput voor het plaatsen van chemie. Foto midden: wapening vloer bus roll-over. foto rechts: Rand fundering

.

SPECIFICATIES

Tip: Houd uw smartphone horizontaal

Algemeen

Aard van project
Start bouw
Geplande opening
Grootte perceel
Grootte washal
Architect
Hoofd-aannemer

Nieuwbouw
1 december 2020
1 augustus 2021
9400 m2
2914 m2
3-P Bouwkundig advies
Peter Peter BV Schaijk

WASSTRAAT

Aantal straten
Aantal componenten
Lengte kettingbaan
Lengte washal totaal
Leverancier waastraat
Aantal zijborstels
Aantal dakborstels
drogen en zo
Borstelmateriaal

Oppompen grondwater
Leverancier

Osmose
Leverancier

Waterrecycling
Leverancier

1
28
57 mtr 70
67 mtr 50
Christ
10 stuks
4 stuks
dubbel droogportaal/2 zijwalsen en 1 dakwals
Foam

Ja  voor osmose / 20m3-uur
Bruine de Bruin

Ja, wasstraat, roll-over en wasboxen
Bruine de Bruin

Ja,  40%
Christ/ Peters Bouw

ROLL-OVER

Lengte washal
Breedte washal
Soort roll-over
Aantal
Type/model
Hoogte
Breedte
Geschikt busjes

31 meter
7 meter
Enkel portaal
1
Varius C163
3 meter 15
2 meter 70
Ja, busjes/campers/ 4×4 pickups

Technische wascapaciteit
Borstel materiaal

Waterverbruik p. wassing
Waterrecycling14 wassingen/uur
Sensomix Foam

210 liter
Nee

OVERIG

VIP & ZO
Stofzuig Centraal systeem
aantal autoplekken
Leverancier
Chemie & Zo
Vloer Coating

5 VIP plekken interieur reiniging
Ja, 32 slangen (29 binnen en 3 buiten)
32
Van Holland
Christ
Danny Aerts België

Deel dit artikel:

Leave a comment