Foto overname. V.l.n.r. Rob Visser (AAGB), Thijs Stam (Allcos), Jennina Stam (Allcos), Roland Mooren (AAGB)

Per 1 maart is Allcos BV, een onderneming gespecialiseerd in de verkoop van reinigingsmiddelen voor de autobranche, overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux. Allcos BV levert en importeert professionele onderhouds- en reinigingsmiddelen voor de Nederlandse automotive markt onder de naam Kenotek, Zvizzer en Concept Chemicals.  

Rob Visser, Netwerk Directeur bij Alliance Automotive Group Benelux, vertelt: “We zijn enorm blij dat we deze gerenommeerde speler in de reinigingsmiddelenbranche hebben kunnen verwerven. Samen met het team van Allcos zullen we de schaalvoordelen en het sterke distributienetwerk van onze organisatie combineren met het specialisme van Allcos . Hiermee vervolmaken wij onze one-stop-shopping strategie steeds meer en zijn wij samen klaar voor de toekomst.”

Thijs Stam, de huidige eigenaar van Allcos Emmeloord, legt uit: “Nadat ik gezondheidsproblemen kreeg ben ik gaan nadenken over de toekomst van Allcos. Via een gemeenschappelijke kennis ben ik in contact gekomen met Rob Visser van Alliance Automotive Group Benelux. We zagen al direct veel mogelijkheden in de bundeling van de krachten van Allcos en Alliance Automotive. Met deze stap zal Allcos toekomstbestendig zijn en kunnen we ons nog meer richten op de service richting onze klanten, mede doordat alle zeven medewerkers mee zullen gaan naar Alliance Automotive. Ik zal zelf tevens verbonden blijven aan Allcos en mij met name op de wasstraten gaan richten.”

Allcos BV                                                                                                            
Allcos BV is een snelgroeiende onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van reinigingsmiddelen voor de automotive. Allcos levert en importeert professionele auto onderhouds- & reinigingsproducten onder de merknamen Kenotek, ZviZZer en Concept Chemicals. Allcos is de totaalleverancier voor wasboxen, roll-overs, kettingwasstraten, truckwash bedrijven, schadebedrijven, hand-carwash bedrijven en overige car-care bedrijven.

Kenotek
Het Kenotek assortiment bestaat uit hoogwaardige chemische reinigingsmiddelen en wordt geproduceerd in België. Naast de degelijke productiemethode met REACH gecertificeerde grondstoffen, is Kenotek ook een pionier in het ontwikkelen van de beste chemie voor autowasstraten. 

ZviZZer                                                                                                   
ZviZZer is een vooruitstrevend merk met innovatieve kennis van polijstmiddelen, polijstpads en coatings. ZviZZer wordt geproduceerd in Duitsland waar kwaliteit heel hoog in het vaandel staat.

Concept Chemicals                                                                                             
Concept Chemicals wordt geproduceerd in de UK en is al jarenlang een serieuze speler in de car care branche.

Deel dit artikel:

Leave a comment