Bron: Anac

Na ruim een jaar verbouwen is het zo ver: zaterdag 26 november opent ANAC officieel haar volledig
vernieuwde vestiging in Den Bosch! De locatie is groter geworden, de wasstraat en het stofzuigplein zijn vernieuwd, er is een interieurcarrousel bij gekomen en je kunt er nu ook terecht om te tanken.

Klanten van ANAC Den Bosch is het zeker niet ontgaan: het afgelopen jaar is er hard gewerkt om ANAC Carwash Den Bosch te verbouwen. Nu is het dan echt zover: op zaterdag 26 november opent ANAC Den  Bosch officieel de deuren van de verbouwde locatie aan de Ploegweg 17 in Den Bosch. En dat mag gevierd worden!
“De locatie is in z’n geheel opgefrist, vernieuwd en voorzien van de nieuwste technologie. Er is een
selfservice tankstation bijgekomen én een unieke interieurcarrousel geplaatst waarop onze medewerkers het interieur van je auto poetsen”, aldus Tim, marketingmanager bij ANAC. “Deze carrousel is de tweede ter wereld. De andere staat bij ANAC Carwash in Arnhem. Het ziet er heel gaaf uit omdat de carrousel een stukje uit het gebouw steekt waardoor je de ronde vorm ook aan de buitenkant goed ziet”.
Hoe de interieurcarrousel werkt? De klant parkeert de auto op de draaiende schijf. Gedurende 12 minuten draait de auto rond en wordt deze van binnen opgefrist, terwijl jij geniet van een kopje koffie of thee in het midden van de carrousel

anac den bosch

Team ANAC is supertrots op de vernieuwde locatie in Den Bosch en wil dit daarom maar al te graag samen met jou vieren! Daarom profiteer je op zaterdag 26 november van leuke acties. Het Polish-wasprogramma kost deze dag 10 in plaats van 17 euro en de Combideal – Polish + Interieur – ontvang je voor slechts 15 euro. Goedkoop een volle tank scoren? Alle brandstoffen tank je deze dag met 25 cent/liter korting! “Alles is voor de opening prachtig versierd. Ook is er een DJ, ontvangt elke klant een leuke verrassing en is er iets lekkers op de carrousel”, vervolgt Tim.
Lukt het niet om op zaterdag langs te komen? Niet getreurd. Tot en met zondag 4 december blijft Polish 10 euro en betaal je voor de Combideal 18 euro. Ook worden er de hele week nog presentjes weggegeven. Daarnaast kun je meedoen aan een winactie waarbij je kans maakt op onder meer één van de vier ANAC Unlimited halfjaarabonnementen voor de Combideal. Hiermee rijd je een half jaar lang onbeperkt in een superschone auto van buiten én vanbinnen. 

Deel dit artikel:

Leave a comment