Zowel de firma AquaXL uit Oosterwolde als de firma Remon Waterbehandeling uit Marum hebben zich al enkele decennia binnen enkele branches gespecialiseerd in grondboringen en waterbehandeling & recycling. Met name AquaXL richtte zich ook op de car- en truckwashbranche. Robert Schipper van AquaXL: “Met Remon hebben we altijd een tweesporige relatie gehad: we werken enigszins samen, maar we kwamen elkaar ook bij projecten als concurrenten tegen waarbij we elkaar dan soms beconcurreerden.”

Hij vervolgt: “per September 2021 jl is besloten dat Aqua-XL en Remon Waterbehandeling nog intensiever zullen gaan samenwerken. Er waren al nauwe betrekkingen tussen beide bedrijven en er werd al veelvuldig gebruik gemaakt van machines en technieken van Remon Waterbehandeling.

Afgelopen maanden is het duidelijk geworden dat ook bij ons schaalvergroting noodzakelijk is om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Om de posities van beide bedrijven naar de toekomst toe verder te versterken is het gezamenlijke besluit genomen om Aqua-XL volledig te laten integreren in de Remon Waterbehandeling organisatie.
Voor bestaande klanten verandert er niets en bestaande contracten worden volledig overgenomen door Remon Waterbehandeling. De service afdeling van Remon probeert zo veel mogelijk om de voor klanten vertrouwde monteurs langs te sturen voor het onderhoud en beheer aan de  waterbehandelingsinstallatie.”

remon auqaxl

Nieuw systeem

AquaXL richtte zich oa op de car- en truckwashbranche. Cristijn de Vin van Remon Waterbehandeling: “Remon Waterbehandeling zal ook vanaf nu het aanspreekpunt worden voor de car- en truckwashbranche. Binnen Remon kunnen we onze expertise omtrent grondboringen en waterbehandeling naar bijvoorbeeld de car- en truckwashbranche optimaliseren. Binnenkort introduceert Remon een nieuwe waterbehandelingssysteem. Later meer hierover.“

 

Deel dit artikel:

Leave a comment