In editie 6 van vakblad CARWASH en op onze website stond het artikel “kunt u grote voertuigen wassen”. Dit naar aanleiding van het feit dat er ruim 1 miljoen bedrijfsbussen in Nederland rondrijden. Een groot waspotentieel dus!  Ruud van der Jagt van Autoradam reageerde direct op dit artikel met het nieuws dat Autoradam Westpoort een Holz wasstraat heeft aangekocht waar campers, bakwagens, hoge bestelbussen, pick-ups ed gewassen kunnen worden. 

Ruud van der Jagt: “Autoradam probeert altijd innovatief in te spelen op de behoeften van onze klanten. Zo hebben wij al in de coronatijd een interieurbaan in Almere geopend waarbij auto’s op de lopende band van binnen schoongemaakt worden. Hoe geweldig is het dan om een lange lopende band te hebben die ook grote voertuigen kan wassen. Tegenwoordig worden deze met de hand gewassen door verschillende was-bedrijven en moet men van te voren een afspraak maken. Bij ons kan de klant wanneer het hem/haar uitkomt door de hoge-wasstraat rijden, net zoals bij personenwagens. Deze Holz wasstraat is de 1ste in heel Europa en is speciaal gebouwd op ons verzoek”

autoraadam holz

De flatbeltband, van de Duitse firma MIDA, is maar liefst 75 meter lang en de wasstraat bestaat uit enkele componenten met een ongekende hoogte van 3,25 en een breedte van 2.30 meter. Alle gewichten en voertuigen tot rijbewijs C kunnen gewassen worden. Wij hebben gekozen om ook bijvoorbeeld bakwagens te kunnen wassen omdat tot op heden dit nog niet kon in een volledige wasstraat, maar enkel in een roll over.”

De wasstraat bestaat oa uit:
–  voorwas/inweek
– HD portaal velgen
–  hogedruk gordijn
– hogedruk op dakwals
– dakwals
– naloop hoge druk dakwals
 – rundum wasborstels hoog
– rockers laag
– rundum hoog, voor en achterzijde
– wasboog en polisch
– douche gordijn/drooghulp

“Op 1 maart vindt de officiële opening van onze grootste wasstraat plaats en hopen hiermee veel nieuwe bedrijven en individuele klanten te trekken.”

Deel dit artikel:

Leave a comment