Shailen Rambaran Mishre: “De Nationale Autowasbon is al 17 jaar een begrip en bij uitstek het schoonste cadeau wat iemand zichzelf kan geven, maar ook fantastisch om een ander blij mee te maken. Deze Nationale Autowasbon verzorgt het landelijk autowassen middels een digitale mobiele bon, pas of voucher die men kan kopen op onze site. Elke auto kan wekelijks een wasbeurt gebruiken, maar om het soppen op straat te verminderen, en dus bewuster bezig te zijn met gebruik van water, bevordert de Autowasbon het duurzaam autowassen. Inwisselen kan bij het landelijk netwerk van professionele wasgelegenheden, eveneens te vinden op onze site.”

Hij vervolgt: “Duurzaamheid is voor ons belangrijk en dus dragen wij graag bij aan duurzame mobiliteit, maar per 1 juni ook aan Muziekids. Muziekids geeft zieke kinderen in het ziekenhuis een muzikale pleister om even te vergeten dat ze patiëntje zijn maar gewoon weer even kind. Per 1 juni tot en met eind december zal van elke verkochte Autowasbon een bepaald percentage worden afgedragen aan Muziekids.”

Foto: links Shailen Rambaran Mishre van de Autowasbon en rechts Jordan de Vos van Muziekids

Muziekids
Het werk van Muziekids is zo belangrijk, dat elke bijdrage kan helpen. Middels de Nationale Autowasbon wordt het eenvoudig om via elke wasbeurt een bijdrage te doen aan Muziekids.”. Een muzikale pleister voor kinderen in het ziekenhuis Stichting Muziekids biedt (zieke) kinderen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen muziekbeleving, plezier en afleiding zodat zij hun ziekte, pijn, verdriet en gemis van thuis vergeten en weer even kind kunnen zijn in plaats van patiënt.
“Dit doet de stichting met: vaste Muziekids Studio’s, Muziekids Online, de Muziekids Troubadours (muziek aan bed) en de Muziekids Pop-Up Studio (muzikale ontspanning en afleiding in een verplaatsbare studio). Met deze activiteiten is de stichting al actief in ziekenhuizen in Hilversum, Utrecht, Almere, Blaricum en Tilburg.

Meer Informatie

Deel dit artikel:

Leave a comment