Twee jaar na de start van Autozeep.nl, de groothandel voor autowasproducten, maken eigenaren Marcel van Veen, Johan Verschoor en Bas de Rooij de balans op. Marcel van Veen:  “Het bedrijf groeit boven verwachting en steeds meer klanten weten hun producten te vinden: van kleine roll-overs bij schadebedrijven en autodealers tot grotere wasstraten als H2O, de Walvis en Carwash Haaglanden.”

“Duidelijk is dat de markt behoefte heeft aan wasproducten van een goede kwaliteit voor een normale prijs. Met advies op basis van praktijkervaringen én het eigen merk QCP (Quality Carwash Products) biedt Autozeep.nl die combinatie. Door wasstraatondernemers voor wasstraatondernemers.”

“De passie voor schone en glanzende auto’s bracht hen ook bij het importeren van Dr. Beasley’s: hoogwaardige autoverzorgingsproducten, zonder schadelijke chemicaliën. Een grote naam in Amerika in onder meer keramische coatings en veel gebruikt door detailers. De filosofie van oprichter Jim Lafeber: ‘health of the vehicle, health of the user, health of the environment’. De producten van Dr. Beasley’s zijn nu dus ook aan deze kant van de oceaan te bestellen, via de webshop drbeasleys.nl (in het Nederlands, Engels en Duits).”

 

MEER INFORMATIE

Deel dit artikel:

Leave a comment