ERGOX maakt van de gelegenheid gebruik om tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs het ‘besparen van energie’ met stofzuigsystemen te accentueren. Henk Wildeman van Ergox: “Zeker in deze tijd waarin de energieprijzen enorm stijgen worden voor gas en daaraan gekoppeld de elektrische energie welke u verbruikt. Om voor de carwash de energie rekening betaalbaar te houden is het ERGOX centraal stofzuigsysteem ontwikkeld.”

“Het energieverbruik wordt bespaard door o.a. de intelligente aansturing van de vacuümturbine. Deze vraagt weinig elektrische energie maar zorgt wel voor een optimale werking. Per gebruikende slang wordt gemiddeld ongeveer 1,7 KW elektra verbruikt en dat is weinig vergeleken met stand-alone toepassingen en de andere stofzuigsystemen. ERGOX heeft sinds 2012 de ontwikkeling op energie besparing ingezet.”

Noviteiten
Daarnaast zal ERGOX ook haar noviteiten aan u presenteren waaronder de robuuste stand-alone bandenpomp. “De bandenpomp is voorzien van de verschillende betaalmogelijkheden zoals Euro munten, wasmunten of contactloos betalen middels kaartlezersprincipes etc. Ideaal voor de bandenpomp oplossingen nabij wasstraten, tankstations en laadstations voor de elektrische auto’s. Veiligheid en energie besparingen staan ook bij dit product centraal. Een autoband met de juiste spanning geeft een zekere wegligging, biedt veiligheid alsook een mindere rijweerstand waardoor er energie wordt bespaart.”

ergox
Deel dit artikel:

Leave a comment