Bron: BETA

“BETA Wassen en BETA onderhouden al sinds jaar en dag een zeer nauwe samenwerking. Nadat er een aantal jaar intensiever is samengewerkt is er nu door het bestuur van Stichting BETA Wassen én door de Algemene Ledenvergadering van BETA besloten om de wasbedrijven bij BETA te voegen.”

“Truckwashbedrijven, carwashes en andere wasbedrijven kunnen al jarenlang steun verwachten van opvolgend de CTP en BETA Wassen. De laatste jaren was echter te merken dat de slagkracht iets minder werd, partijen zijn toen in gesprek gegaan hoe ze elkaar konden helpen. Hieruit is naar voren gekomen dat BETA en BETA Wassen de samenwerking maximaal willen intensiveren, één vereniging dus.”

BETA Wassen-lid?
“Wij zullen de BETA Wassen-leden te zijner tijd informeren met betrekking tot de overgang van BETA Wassen naar BETA. BETA Wassen blijft echter wel een afdeling van BETA, dit zorgt er voor dat wij de wasondernemers niet uit het oog verliezen.
Daarnaast komen er binnenkort meer mogelijkheden voor wasondernemers. Bij een volwaardig BETA-lidmaatschap horen namelijk ook de welbekende BETA voordelen. Zo heeft de ondernemer recht op drie uur gratis juridisch advies, kan men gebruik maken van de verschillende ledentarieven en is men welkom op de verschillende evenementen. Daarnaast zijn we voornemens om meer activiteiten rondom ‘wassen’ te organiseren. Ook zullen er ook specifieke opleidingen worden ontwikkeld voor de truckwash- en carwashbranche?

Meedenken? Neem contact op!
De wasbranche is bij uitstek een markt waar de expertise al in huis is, wij hoeven u dus ook niet uit te leggen hoe u te werk moet gaan. Wel kunnen wij u ondersteunen bij het reilen en zeilen van uw bedrijf, zoals een belangenvereniging betaamd.

Wij willen dan ook graag horen waar u vindt dat BETA Wassen zich voor moet inzetten. Welke onderwerpen vindt u belangrijk? En welke onderwerpen moeten terugkomen in de e-learnings? Neem contact op met Steven Stroet van het BETA-secretariaat en laat dit weten! Dit kan via 010 – 411 1180 of mail naar steven@eendrachtbv.nl.

Tot slot zal er in het najaar weer een leuke en interessante BETA Wassen-activiteit worden georganiseerd,

Deel dit artikel:

Leave a comment