November 4, 2022

Beursdeelnemer: Cartec

CARTEC / 4.02B

Zichtbaar verschil
Waarom wordt uw wasstraat bezocht? Natuurlijk vanwege uw goede locatie en de uitstekende service. Dat is het eerste wat de klant ziet en als prettig ervaart, dankzij uw inspanning. Daarna geniet de klant van het eindresultaat: een schone en blinkende auto, de diepe glans, de ronde druppels. Daar komen uw klanten voor terug.
De kennis en ervaring die Cartec heeft opgebouwd in de afgelopen 35 jaar, werd ingezet bij de ontwikkeling van ROYAL CARE. Wasstraatproducten waarmee u verzekerd bent van het hoogst haalbare resultaat in uw wasstraat. De producten kenmerken zich door een krachtige reiniging, goede droogresultaten, een diepe
glans, lange bescherming en een aangename geur.
De producten zijn hoog geconcentreerd, komen uit eigen laboratorium en worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd

cartec

Weten wat er nodig is
Cartec’s carwash specialist heeft meer dan 10 jaar operationele ervaring op de werkvloer in de carwash. Zo is hij de ideale gesprekspartner om u te adviseren over de optimale afstellingen en problemen waar u tegen aan loopt. Maatwerk is hierin belangrijk, want elke carwash is anders.

Washal, Borstels en Stelen
Naast schone auto’s is een schone wasruimte ook belangrijk voor de ultieme beleving van uw klant. Cartec heeftde juiste producten in het assortiment om de wasstraat schoon te houden. Daarnaast levert Cartec diverse gebruiksartikelen die ideaal in de voorwas ingezet kunnen worden bij het handmatig voorreinigen.

Consumentenproducten
Cartec heeft een eigen consumentenlijn geschikt voor het handmatig reinigen, wassen en verzorgen van de auto. Deze producten kunnen geleverd worden met een bijbehorende display. Verruim het aanbod van uw wasstraat/shop en vraag naar de mogelijkheden bij uw Cartec vertegenwoordiger.

Interieurbanen/VIP-Behandeling
Cartec levert hoge kwaliteit Car Care producten die uitstekend inzetbaar zijn voor interieurbanen/VIP-behandelingen. Denk aan glas-, interieurreinigers, of autoparfum.

Bent u benieuwd hoe wij uw carwash van dienst kunnen zijn? 

Deel dit artikel:

Leave a comment