Mesa Coatings / 2.09

Na 4 succesvolle jaren, is dit is alweer het vijfde jaar dat we op de Tankstation & Carwash vakbeurs in Houten aanwezig zijn. Elke keer kijken we er weer naar uit met nieuwe, maar ook vaste klanten te spreken. Gedurende de jaren hebben we met vele Carwash en Tankstation eigenaren gesproken over de veelvoorkomende problemen met betrekking tot hun vloeren. Samen met terugkerende wensen
en eisen, hebben we een product ontworpen dat zo goed mogelijk aansluit bij al deze factoren: ons Mesa Fast Heavy Duty vloersysteem.

mesa shop

Een veelzijdig product
Op de beurs in Houten vertellen we je daarom graag alles over dit vloersysteem. Dat is ook niet voor niets. Een van de belangrijkste eisen binnen deze sector, is de vloeistofdichtheid. Uiteraard is dit vloersysteem volledig vloeistofdicht en indien gewenst, kunnen wij de vloer laten keuren op vloeistofdichtheid door een gecertificeerde partij. Daarnaast is de vloer mechanisch belastbaar, wat gewenst is met de zware belasting van voertuigen.

Tevens is de vloer chemisch bestendig, waardoor olie, benzine en chemicaliën niet in de vloer trekken. Tot slot, is het mogelijk de vloer antislip te laten afwerken. Dit vergroot de veiligheid van bezoekers en medewerkers, maar maakt schoonmaken nog steeds erg makkelijk. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit vloersysteem uiterst geschikt is voor o.a. wasstraten, wasboxen, rollovers, tankshops en pompeilanden. Snelle applicatie en uitharding Doordat wasstraten en tankstations meestal elke dag open zijn, kan het lastig zijn een ideaal moment voor renovatie te vinden. Om ervoor te zorgen dat omzetderving tot een minimum beperkt wordt, is het mogelijk de renovatie eventueel ‘s nachts uit te voeren. Daarnaast, zijn weekenden en avonduren ook geen probleem.


Wist je dat het Mesa Fast vloersysteem binnen 1 dag wordt gelegd en na 2 uur al volledig belastbaar is? Verder is dit systeem beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een kleur tussen zit die bij uw bedrijfsvoering past. Naast renovatie, voert Mesa Coatings ook nieuwbouwprojecten uit. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf? Bel gerust naar +31854018271, stuur een bericht naar
sales@mesa-coatings.eu of bezoek ons op de Tankstation & Carwash vakbeurs in Houten,
stand 2.09!

Deel dit artikel:

Leave a comment