Beursplein met 4 deelnemers / 3.03

De firma’s Hansa, Flowey, Mesa en Wasserschmidt staan gezamenlijk op stand 3.03. Bezoekers kunnen op dit plein uiteraard terecht voor productinformatie maar ook voor een hapje en een drankje. Zelfs een DJ zal voor muziek zorgen.

Flowey
Naast informatie over de bestaande carwash productlijn zullen ook enkele noviteiten de aandacht krijgen. CX1 is een nieuwe generatie coating en zorgt voor een uitzonderlijke droging, een geweldige spiegelglans en zeer langdurige conservering. Het product kan worden gebruikt als drooghulp, wax of polish. (red: lees meer op pagina 21).
Kleurshampoo: Flowey staat op het punt een range kleurstoffen op de markt te brengen, welke aan het bestaande shampoo/schuimproduct kan  worden toegevoegd. De eerste kleur is blauw en komt op de markt onder de naam “Colour ad Superblue.”

Wasserschmidt
Tijdens de komende Tankstation & Carwash Vakbeurs op 9 en 10 november a.s. in Houten presenteren wij ons BCk45-Systeem voor de zuivering en recycling van afvalwater van rollovers. Met dit zeer compacte en betrouwbare systeem kan belangrijk worden bespaard op het waterverbruik, tot een totaal resterend vers waterverbruik van pakweg 20 liter per wasbeurt. Het syteem op de beurs is van roestvaststaal en laat zien dat de footprint zeer gering is. Ideaal voor de ombouw van bestaande tankstations met carwash.

Hansa
De firma Hansa Service is binnen de carwash- en tankstationbranche marktleider op het gebied van randapparatuur. Vooral binnen de carwashbranche staan op bijna allen wasstraatlocaties hun producten. Het assortiment is enorm breed.

Mesa
Na 4 succesvolle jaren, is dit is alweer het vijfde jaar dat we op de Tankstation & Carwash vakbeurs in Houten aanwezig zijn. Elke keer kijken we er weer naar uit om met nieuwe, maar ook vaste klanten te spreken. Gedurende de jaren hebben we met vele Carwash en Tankstation eigenaren gesproken over de veelvoorkomende problemen met betrekking tot hun vloeren. Samen met terugkerende wensen en eisen, hebben we een product ontworpen dat zo goed mogelijk aansluit bij al deze factoren.

Deel dit artikel:

Leave a comment