Washtec / 3.07

WashTec is wereldwijd toonaangevend leverancier van innovatieve oplossingen rondom de carwash business. Met meer dan 1.800 medewerkers in meer dan 80 landen bouwen we samen aan de toekomst van het autowassen. Producten, processen en oplossingen van WashTec en AUWA chemie bieden beheerders en eindklanten optimale resultaten en de beste beleving. En zetten altijd weer nieuwe standaards in de carwashbranche over de hele wereld.
Op 9 en 10 november zijn wij te vinden op de Tankstation en Vakbeurs 2022, in de EXPO Houten. Onze experts vertellen u graag over de noviteiten, waaronder het waterrecyclingsysteem AquaPur Modular en nieuwste en modernste roll-over de SmartCare.

.

KOCH Chemie / 4.12

De producten van het merk KOCH zijn al vele jaren op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Echter, sinds ongeveer 2 jaar is Robert Ongenae de officiële distributeur van dit merk in Nederland. Ook dit jaar is hij met KOCH op de beurs aanwezig. “Op de beurs leggen we het accent op duurzaamheid en de waardevolle voordelen van onze chemie en werkwijze voor het bedrijfsresultaat van een carwash.”

Deel dit artikel:

Leave a comment