Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 2 juli!

Dit jaar heeft het bestuur het Nationaal MS Fonds gekozen als goede doel. Samen met u willen we de droom van het Nationaal MS Fonds verwezenlijken: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarmee in Nederland zo’n 25.000 mensen leven. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg. Het Nationaal MS Fonds zet alles op alles om haar droom te laten uitkomen. Het zou fantastisch zijn als u een steentje wilt bijdragen aan een beter leven met MS. Doet u mee? 

De actie 

Voor elke wasbeurt draagt uw autowasbedrijf op zaterdag 2 juli minstens één euro af aan het Nationaal MS Fonds. Poetsbedrijven dragen in de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag een deel van hun opbrengst af, met als richtlijn tien procent. Om de actie richting uw klant aan te kleden, zorgt BOVAG dat u een spandoek en een poster ontvangt. Ook wordt er samen met het Nationaal MS Fonds een toffe kleurplaat gemaakt. Deze kan voorafgaand en tijdens de Nationale Autowasdag worden uitgedeeld. Kinderen maken kans op een dagje weg met het hele gezin. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos worden opgestuurd naar het antwoordnummer van BOVAG. Uit alle inzendingen trekken we de prijswinnaars.  

Na afloop van de actie worden alle tekeningen verzameld door BOVAG en samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aangeboden aan het Nationaal MS Fonds. Onder de noemer ‘BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven steken het Nationaal MS Fonds een hart onder de riem!’. Het eindbedrag wordt na 2 juli geïnventariseerd. Op de cheque staat ook uw bedrijfsnaam als u meedoet aan deze actie. 

Deel dit artikel:

Leave a comment