Op zaterdag 29 juni wassen en poetsen leden van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven voor het goede doel. Traditiegetrouw is de BOVAG Nationale Autowasdag op de laatste zaterdag voordat de eerste schoolvakanties in ons land starten. Dit jaar zet BOVAG zich in voor Stichting ALS Nederland en dus voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de meedogenloze zenuw- en spierziekte ALS. 

Alle communicatie vanuit BOVAG is erop gericht de consument op 29 juni naar de deelnemende autowas- en poetsbedrijven te dirigeren, omdat daar een deel van de dagomzet wordt gedoneerd aan Stichting ALS. Uiteraard willen we het totaalbedrag van vorig jaar overtreffen en dan is een donatie van 1 euro per wassing wenselijk, en een minimale donatie van 250 euro per locatie. Meer mag natuurlijk altijd, graag zelfs! Na afloop van de actie ontvangt Stichting ALS een cheque met daarop het opgehaalde totaalbedrag. 

Gratis promotiemateriaal

Op het aanmeldformulier kunt u aangeven of u een spandoek wilt ontvangen om klanten te laten weten dat uw bedrijf meedoet aan de BOVAG Nationale Autowasdag. In het kader van duurzaamheid inventariseren we graag vooraf of zo’n spandoek is gewenst; het spandoek wordt kosteloos verstuurd. Uiteraard zorgt BOVAG voor landelijke aandacht voor Autowasdag in de (sociale) media. Momenteel wordt de promotiecampagne uitgewerkt. Aanmelden voor deelname kan via de ledensite mijn.bovag.nl. 

Deel dit artikel:

Leave a comment