De BOVAG WinterWasweken worden georganiseerd om consumenten duidelijk te maken dat autowassen of poetsen in de winter noodzakelijk is. BOVAG-leden kunnen zich weer aanmelden voor de actie die traditiegetrouw de hele maand januari plaatsvindt.  

Een schone auto verbetert de zichtbaarheid in het verkeer, een must tijdens de donkere wintermaanden. Dus weg met die vieze koplampen en ruiten! Als BOVAG-autowas- of -poetsbedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het verspreiden van deze boodschap door mee te doen aan de WinterWasWeken. Maar bovenal zijn de WinterWasWeken voor u dé slimme marketingtool om meer klanten naar uw autowasstraat of autopoetsbedrijf te trekken en uw klantendatabase uit te breiden.

Klantenmagneet 
Tijdens de WinterWasWeken maakt elke klant die zijn of haar auto bij u komt wassen of poetsen kans op fantastische prijzen. Natuurlijk reiken we dit jaar ook weer een geweldige superhoofdprijs uit en geven we meer dan zeventig andere prijzen weg, zoals weekendjes weg, dagjes uit en nog veel meer. Wilt u ook nieuwe klanten en vaste klanten extra aan u binden? Doe dan mee! Met deze actie zorgt u ervoor dat u uw autowasstraat een maand lang goed in de spotlights zet. En welke klant zegt nu nee tegen zulke schitterende prijzen?

Aanmelden 
Het enige dat u hoeft te doen, is u zo snel mogelijk aanmelden. Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. In ruil hiervoor krijgt u gratis kanskaarten, een eigen deelnamepagina op onze actiesite en natuurlijk promotiemateriaal voor uw eigen locatie en een digitale mediakit. En het belangrijkste: deelname levert u een hoop nieuwe klanten op! Want net als voorgaande jaren zorgt BOVAG voor landelijke communicatie op radio en social media. Inschrijven kan via het ledenportaal van BOVAG mijn.bovag.nl. Wacht daarmee niet te lang, want alleen dan kunnen wij garanderen dat u de promotiemiddelen op tijd in huis heeft voor de WinterWasWeken van start gaan. Kijk voor meer info op mijn.bovag.nl/winterwasweken.  

Deel dit artikel:

Leave a comment