Bron:  Torq Captital Partners

Torqx Capital Partners (“Torqx”) en Oscar Dackus zijn tot overeenstemming gekomen over de overname van Clean In 60 Meters. Clean In 60 Meters is een premium wasstraat in Heerlen en staat bekend om de hoge kwaliteit van het wasproces, de uitzonderlijke klantervaring en het enthousiaste team van medewerkers. Clean In 60 Meters is een belangrijke toevoeging in het bouwen van het leidende netwerk van premium carwash locaties in de Benelux. Kort na de overname zal Torqx aan de slag gaan met het uitvoeren van de verbouwingsplannen waarvoor Clean In 60 Meters recent een vergunning heeft gekregen. Daarmee zal de capaciteit worden vergroot en de wasmogelijkheden worden uitgebreid waardoor klanten binnenkort op nog snellere en uitgebreidere service kunnen rekenen.

Oscar, de oprichter van Clean In 60 Meters, is erg tevreden over de  overname door Torqx en ziet veel potentie voor de onderneming als onderdeel van de bredere Carwash groep. “Ik heb Clean In 60 Meters 13 jaar geleden opgericht en ik ben erg trots op wat we met het team hebben bereikt. Nu het moment daar is om een stap terug te doen ben ik blij dat ik mijn bedrijf op deze manier kan overdragen aan een groep jonge, enthousiaste en zeer professionele mensen die net zoveel passie voor het autowasvak hebben als ik. Bovendien stelt het me gerust dat deze verkoop een mooie toekomst garandeert voor mijn werknemers  en de onderneming zelf, als onderdeel van een kapitaalkrachtige groep met de relevante kwaliteiten die bereid is verder te investeren in dit bedrijf en de mensen.”

Verbouwingsplannen

Hein Castelijns, algemeen directeur van de Carwashgroep, kijkt er naar uit om samen met het huidige team de wasstraat verder te ontwikkelen: “We zijn erg enthousiast over de uitbreiding naar het zuiden van Nederland. Oscar heeft een prachtig bedrijf opgebouwd met een grote lokale bekendheid, dat zich kenmerkt door een hoogwaardig wasproces, een sterk team en premium klantbeleving. Dit maakt Clean In 60 Meters een zeer waardevolle en passende aanvulling op de rest van de groep. Ik ben ook erg enthousiast over de verbouwingsplannen waarmee we onze service aan de klant fors kunnen uitbreiden en we tegelijk het wasproces verder kunnen verduurzamen”

Met de overname van Clean In 60 Meters bouwt Torqx verder aan de ambitie om een kampioen in premium carwash locaties in de Benelux te ontwikkelen. David van Hasselt, Partner bij Torqx ziet de overname als een belangrijke stap: “Met de overname van Clean In 60 Meters breiden we ons netwerk van premium carwash locaties verder uit en zijn we een stap dichter bij een Benelux breed dekkend netwerk. Het betekent ook dat we opnieuw het vertrouwen hebben gekregen van een gerespecteerde en succesvolle carwash ondernemer als Oscar – een hele mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn. ”

Deel dit artikel:

Leave a comment