bron: Carwash USA

Na een ongelooflijke reis van vijf decennia hebben Martén en Benno Ummels, de trotse eigenaren van Carwash USA, met weemoed besloten om op 31 oktober 2023 de deuren van het iconische familiebedrijf te sluiten. Deze beslissing komt voort uit een combinatie van factoren, waaronder hun respectabele leeftijd met een direct gebrek aan opvolging, de hoge financiële lasten en de noodzaak van aanzienlijke investeringen.

 Martén en Benno Ummels, twee ondernemende broers, hebben sinds de oprichting in 1973 als wasstraatpioniers met onvermoeibare toewijding gewerkt om Carwash USA tot grote hoogte te brengen. Hun harde werk en vastberadenheid hebben het bedrijf tot een bloeiend succes gemaakt en het een bijzondere plaats weten te geven in de harten van de Maastrichtse bevolking.

Carwash USA was tot en met 31 oktober 2023 geopend, waarbij klanten de kans kregen om te komen wassen en de gekochte VIP-kaarttegoeden en tegoedbonnen te komen verzilveren (inruilen tegen contant geld is daarbij niet mogelijk!).

Martén en Benno Ummels en het gehele team willen nogmaals hun diepe dankbaarheid uitspreken aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van hun reis en danken de vaste klanten voor hun steun en vertrouwen.

carwash usa
Deel dit artikel:

Leave a comment