Stilstand is voor elke carwashondernemer een ramp. Dat weet het brein achter carwashwebshop.nl als geen ander. Met een jaren lange ervaring in de wereld van autowassen weet het team van carwashwebshop dat de snelheid van het weer in bedrijfstellen van een defecte wasgelegenheid een groot verschil kan maken in de rendabiliteit van een carwashlocatie. Met betrekking tot de aankoop
van onderdelen/ installaties in de carwashbranche onrustig. Lange levertijden en hogere prijsstellingen zijn van alle dag. Niet alleen in de aankoop van onderdelen maar ook in de servicedienstverlening treffen we dezelfde struikelblokken. Vandaar carwashwebshop.nl

“Uit ervaring blijkt dat we onderdelen een stuk goedkoper kunnen aanbieden dan o.a. leveranciers van wasinstallaties. Daarnaast is de professionaliteit/ kennis binnen de carwashbranche toegenomen. Zo verdiepen carwash-ondernemers zichzelf doormiddel van allerlei mediakanalen in hun eigen wasboxen techniek en vervangt men steeds vaker zelf onderdelen zoals bijvoorbeeld spuitlansen, hogedrukpistolen, slangen maar ook de “harde” techniek in de technische ruimte tot en met complete modules aan toe. De kijk van de carwashondernemer is in de laatste jaren verschoven van service uitbesteden naar verwerven van kennis om op eigen kracht een  locatie te kunnen onderhouden.
En hier spelen wij dan ook graag op in.”

carwashwebshop

Carwashwebshop
Momenteel zijn er ongeveer 900 producten op de webshop te vinden en deze zijn hoofdzakelijk gericht op toepassing bij wasboxen en het voorwassen in de wasstraat. De webshop is onderverdeeld in 2 hoofdgroepen: Wasplaats en Technische ruimte. “Bij de categorie Wasplaats moet je denken aan producten zoals; nozzles, spuit- pistolen en lansen, slangen, zwenkkarmen, slanghaspels en bostelbakken. Eigenlijk alles wat de klant ziet en actief in zijn handen vast heeft. Voor categorie Technische ruimte hebben we producten zoals fittingen en koppelingen, vlotterventielen, waterfilters, hogedrukpompen maar ook complete waterontharders en osmose-installaties. 
Tevens hebben wij een zelflerende zoekmachine in onze website geïmplementeerd wat het zoeken naar het juiste product vele malen makkelijker maakt, maar ook op termijn  ervangende mogelijkheden laat zien wanneer er naar een artikel gezocht word. Het productaanbod via de webshop zal in de toekomst steeds verder uitgebreid worden.”

Snelle levering
Mede ten behoeve van de vaste klanten heeft het team van Carwashwebshop.nl opgezet zodat men de onderdelen eenvoudig en snel kan bestellen. “In principe geldt: Vóór 22:00 uur besteld, proberen wij de eerstvolgende dag nog te verzenden. Echter, het lukt ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Levering verloopt via de reguliere pakketdiensten. Over het  algemeen zal de aflevering na verzending de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.” Carwashwebshop heeft inmiddels een vaste klantenkring, maar we benadrukken graag dat alle carwashondernemers in Nederland kunnen profiteren van de voordelen van onze webshop.”

Deel dit artikel:

Leave a comment