Koch-Chemie is een vooraanstaande Duitse producent van ‘high performance’ reinigings- en verzorgingsproducten voor carwash en detailing. Wie ‘Koch-Chemie’ op YouTube intikt vindt talloze
reviews van de producten door enthousiastelingen. Tot de  lanten behoren premium autofabrikanten als Mercedes-Benz, BMW, Audi en Volkswagen. Ook Holz-wasstraten en grotere Duitse carwashketens als Waschwelt en Best Carwash maken gebruik van de carwash-chemie.

Sinds 2020 is CleanFox Industries B.V. de exclusieve importeur voor Nederland en per 2021 is hier België ook aan toegevoegd. Eigenaar Robert Ongenae: ‘In 2021 willen we Koch-Chemie officieel introduceren op de carwash markt, de Carwash Vakbeurs is hiervoor een mooie gelegenheid. We hebben met Koch-Chemie een uniek merk in handen wat zich wereldwijd al bewezen heeft. Het is nu aan ons om die reputatie in Nederland & België uit te bouwen. We onderscheiden ons met het Koch-Chemie productsysteem wat hoogwaardige chemie en accessoires biedt voor alle disciplines van de moderne carwash: wasbox, wasstraat, poetsafdeling, waterzuivering en zelfs consumentenproducten voor de shop.

Het thema op onze stand is ‘Future Proof Your Carwash.’ Onze carwash-range is dat ook zeker: VDA-conform, NTA-vrij, op basis an hernieuwbare grondstoffen en geschikt voor biologische waterzuiveringen. Ook op vlak van reinigingskracht, geur, kleur, schuim en glans behoren we tot het bovenste segment van de markt. Koch-Chemie combineert dus topprestatie met duurzaamheid.

We kijken er erg naar uit om kennis te maken met de bezoekers van de beurs en hen te introduceren met de Koch-filosofie

clean-fox koch
Deel dit artikel:

Leave a comment