Gemak dient de mens

CMPS staat binnen de carwash branche bekend om haar integratie van slimme betaalmethoden in alle facetten van het autowassen; wasboxen, roll-over en wasstraten. In alle gevallen dient het voor de (eind)klant laagdrempelig in gebruik te zijn en hierdoor zelfs mogelijk omzet verhogend voor de uitbater

Hoewel de expertise van carwash apparatuur groot is, ziet het sinds kort in Rotterdam gevestigde CMPS zich meer als een overall ICT dienstverlener die toegevoegde waarde kan leveren om deze apparatuur zo toegankelijk mogelijk te maken met hedendaagse betaal-mogelijkheden.

cmps

Contactloos wel zo veilig

Neem nu wasboxen, deze werden tot voorkort nog steeds voorzien van munt(en) acceptatie en benodigde afzuiging met alle problemen van dien.
Met de introductie van contactloos betalen zo’n zes jaar geleden heeft deze betaalmethode een enorme vlucht genomen. Zeker met de huidige pandemie is het aanbieden van deze betaalfunctie een must. En zien wij bijna een verdubbeling van de transacties ten opzicht van voor Covid-19. En dat zal niet meer veranderen zo is onze voorspelling.

Advies op maat

Bij een roll-over spelen andere factoren een rol dan bij een wasbox. Te denken aan de hoogte van de af te rekenen bedrag en de acceptatie van niet alleen contactloze betaalkaarten (fleetcards). Hiervoor maakt CMPS gebruik van Worldline apparatuur. Bij het overschrijden van de limiet van contactloos betalen kan direct de pincode worden ingevoerd, ook accepteert deze terminal (EMV) chip en magneetstrip kaarten.
In combinatie met het eigen betaalplatform heeft CMPS een systeem ontwikkeld die makkelijk te integreren is door partijen die geen eigen expertise (willen) hebben met elektronisch betalen. En dat werpt zijn vruchten inmiddels af, zo staan er integraties van dit concept met verschillende carwash fabrikanten in heel Europa.

CMPS levert hier niet alleen de hardware en het betaalplatform, maar adviseert en begeleid uit naam van de partner ook de uitbater in de mogelijkheden van de verschillende te accepteren debet, credit en petrol betaalkaarten.

Roll-over

Dit product wordt door CMPS ook zelf toegepast in haar eigen range van onbemande betaalautomaten en kassasysteem voor wasstraten. Voor onbemande roll-overs heeft CMPS diverse varianten roestvrijstalen bedienings-automaten, deze functioneren met elk merk roll-over.

Klantenbinding

Ondersteunend aan de drie carwash disciplines heeft CMPS een loyalty platform waar klantenbinding en klantgemak voorop staat. Op basis van een identificatiemiddel en dat kan zijn een zgn. waspas, kenteken of combinatie van deze twee is het mogelijk dat klanten diensten afnemen.

De verrekening kan op diverse manieren plaatsvinden: vooraf betaald, achteraf per transactie, of via een abonnement.

cmps automaat 2

Het systeem is volledig cloud gebaseerd en heeft onlangs in opdracht van een van onze klanten een security assessment ondergaan en is met vlag en wimpel geslaagd. Diverse klanten maken reeds gebruik van het kentekenidentificatiesysteem waarbij roll-over en wasstraat geautomatiseerd wordt aangestuurd. Hierbij kan door een werkgever of wagenparkbeheerder reeds een wasprogramma vooraf gedefinieerd zijn per voertuig. De bestuurder van desbetreffend voertuig moet deze alleen nog aanbieden aan de machine.

Dit platform is zodanig opgezet dat het ook interessant is voor de kleinere carwash ondernemer. CMPS levert deze oplossing als een dienst waarbij het gebruik bepalend is voor de maandelijkse prijs.

cmps waspas

Integratie en samenwerking

CMPS is bewust van de complexe wereld waarin verschillende stakeholders zich begeven en ziet een samenwerking, zoals met haar partners, maar ook met andere toeleveranciers als een must om succesvol te zijn voor haar klanten. Net als de integratie van betaalterminals is het loyalty platform ook van toepassing op betaalautomaten die geleverd zijn door derden, of kan er een ontsluiting tot stand worden gemaakt voor het opwaarderen of verkoop van eenmalige wasbeurten. Dit alles met als ultieme doel om de eind gebruiker het zo makkelijk mogelijk te maken: “Gemak dient de mens”.

Meer Informatie

Deel dit artikel:

Leave a comment