In 2020 is een nieuwe locatie van ’t Vosje gestart in Oosterhout. Het logo is afkomstig van de vlinder genaamd het Vosje, welke centraal staat voor een schone leefomgeving. ’t Vosje Oosterhout heeft ongeveer 14 medewerkers in dienst, waarvan 4 met een vast contract. ’t Vosje heeft een jong team en het verloop is beperkt. Bij de bouw 1,5 jaar geleden is nadrukkelijk rekening gehouden met milieu.
Ook het was-proces is milieuvriendelijk, de auto’s worden gewassen met bio reinigers, dit zijn shampoos op basis van bacteriën. Bij het was-proces wordt het gebruikte water voor 95% gerecycled. Het ingezette water wordt opgevangen, gereinigd en eventueel aangevuld met regenwater. Er is slechts een kleine toevoer van leidingwater. Volgens de accreditatiecommissie heeft Autowas & poetscentrum ’t Vosje op het gebied van duurzaam ondernemen een mooie ambitie.

Autowasstraat ’t Vosje in Oosterhout is een duurzame koploper en is regionaal een voorbeeld voor andere bedrijven binnen de branche. De accreditatiecommissie is positief over de ambitie die het bedrijf heeft en de stappen die tot op heden gezet zijn.
Autowas & Poetscentrum ’t Vosje in Oosterhout verdient dus zeker De Groene Pluim. In de toekomst zal met deze ambitie autowas & poetscentrum ’t Vosje zeker in staat zijn de Groene Pluim te behouden en een echte inspiratiebron te zijn voor anderen op het gebied van Duurzaam en Maatschappelijk Ondernemen.

Bron: De Groene Pluim

Deel dit artikel:

Leave a comment