Bron: Mike Hoffs 

“We zien de afgelopen jaren een forse groei in het aantal autowasstraten in Nederland. Het schoon krijgen van de auto is het doel van de wassing, maar je ziet ook steeds meer dat het gaat om de beleving binnen uw carwash. Waarmee kan u zich onderscheiden van de rest? Er zijn vanuit de verschillende fabrikanten inmiddels wel extra mogelijkheden voor uw machine die de wassing voor de klant een stukje aantrekkelijker maken. Wij geloven dat de ervaring van de klant uiteindelijk zelfs een uniek op maat gemaakte spectaculaire was beleving kan zijn. Middels het plaatsen van LED verlichting op wel doordachte plekken, benutten wij bepaalde (reeds aanwezige) aspecten van een machine. Dit kan in de vorm van een vooraf bepaalde lichtshow, maar ook door middel van een eigen gekozen favoriete kleur. Hierdoor wordt een wassing in uw machine, nieuw of reeds bestaand, een compleet andere beleving.”

“Wij hebben standaard pakketten waarmee u een deel van uw machine er uit kunt laten springen. Denk bijvoorbeeld aan een spoelboog, lava verlichting, hogedruk boog, waxportaal of een droog unit. Dit alles is volledig modulair en dus stap voor stap op te bouwen, volledig naar uw wens.
De gebruikte LED controller is volledig door onszelf ontwikkeld. Deze sluit aan op alle beschikbare wasstraat besturingen die er zijn. Er kan extra onderscheid gecreëerd worden door per pakket een andere lichtshow aan te bieden.
Naast de lichtshow tijdens de wassing, kunnen wij de machine (bij zicht van buitenaf) na sluitingstijd voorzien van een nachtstand waarmee u duidelijk laat zien dat u er bent!”

mike led
mike led

Meer Informatie

Meer weten over de mogelijkheden om kleur aan te brengen in de dag van de klant ?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Mike Hoffs
+31 6 45 7777 54

Maurice Piket
+31 6 20 0000 91

Voor meer impressies op Instagram:
mike.hoffs.engineering of mauricepikettechniek

Deel dit artikel:

Leave a comment