Ruitenvloeistof bijvullen, banden glanzend maken en interieur reinigen

Ergox presenteert de nieuwe Ergox Kiosk. Met deze innovatie wil Ergox het auto-onderhoud op het stofzuigplein voor de gebruiker extra makkelijk maken en ook extra commercieel interessant voor de ondernemer. Henk Wildeman: “All-in-one en mega-makkelijk, dat is het minste wat je van de jongste innovatie van Ergox kan zeggen. Ergox Kiosk brengt alles wat de wasklant nodig heeft om de wagen er weer als nieuw uit te laten zien. Gecombineerd in één gebruiksvriendelijk apparaat.”

“De Kiosk leidt de gebruiker stap voor stap door een overzichtelijk menu, waarbij de klant zelf kiest wat hij/zij wil doen: stofzuigen, bandenspanning controleren en indien nodig op peil brengen van of sproeivloeistof voor de ruiten bijvullen. Daarnaast is er een optie voor interieur- en glasreiniger en wet-look bandenglans. En Ergox zou Ergox niet zijn als het daar niet automatisch een herbruikbare kwaliteitshandschoen bij aanbood.” Dankzij de koppeling met een waspas kan de gebruiker gemakkelijk via het aanraakscherm het tegoed raadplegen en ter plaatse opwaarderen.

Omzetverhogend
“De Kiosk heeft voordelen voor zowel de gebruiker als de ondernemer. Dankzij het selfservice-concept stimuleert de Kiosk het gebruik van een waspas en werkt hij daardoor omzetverhogend. De gebruiker krijgt bovendien alles heel overzichtelijk op één punt aangereikt. Inclusief de onbeperkte advertentiemogelijkheden op het centrale scherm.

De Kiosk biedt alle selfservice-opties voor een schone auto.

Beurzen & zo

Ergox staat binnenkort op onderstaande beurzen:

carwash show
vakbeurs tankstations

Innovation Award

Ergox is door de organistaie van Carwash Show Europe genomineerd voor de Innovation Award (Technology)

Breng uw stem uit: INNOVATION AWARD

Deel dit artikel:

Leave a comment