De firma Wasplein BV is begin 2024 gestart met het bouwen en verbouwen van Carwash Nunspeet, voorheen Autowasserette vd Hurk. Danny Harskamp van Wasplein: “Dit is het 3e project, na Carwash Vaassen en Carwash Twello, dat we mogen bouwen voor Gerard en René de Wilde. Carwash Nunspeet had al 9 wasboxen en als alles klaar is heeft deze locatie in totaal 10 wasboxen, 8 stofzuigers en 2 roll-overs .”

Fase 1 is zojuist afgerond. “We hebben 4 nieuwe wasboxen met RVS constructie en een stofzuigerplein met 8 stofzuigers geplaatst.

Met fase 2 zijn we nu gestart.  5 van de 9 bestaande wasboxen zijn gedemonteerd en afgebroken. Op deze vrijgekomen ruimte komen straks 2 Christ roll-overs, 1 VEGA en 1 Aquatus Prime (redactie: later meer hierover). De 4 bestaande wasboxen zullen aangepast worden qua besturing en programma’s gelijk aan de huidige techniek. Tevens zal de gehele waterhuishouding, denk aan bronpomp met waterontharding, 3000 liter/uur osmose installatie, opgebouwd worden om de capaciteit van 10 wasboxen en 2 roll-overs aan te kunnen.

In fase 3 zullen de laatste 2 nieuwe wasboxen inpandig gebouwd worden.”

wasplein stofzuig
Deel dit artikel:

Leave a comment