De Flowey fabriek heeft een zeer actieve R&D afdeling. Na de introductie medio 2015 van de X40 en X50 producten heeft het Luxemburg bedrijf nu de CX1 en CX2 coating voor de carwash ontwikkeld. Bio Industrials brengt na een periode van testen deze producten nu ook op de Nederlandse carwashmarkt.  

CX1 Coating Experience One
Geert Reuvers: “Dit is een wax met daarin een nieuwe generatie grondstoffen (polymeren), welke tot op heden nog niet in carwashproducten zijn verwerkt. In Nederland hebben we de aanzet gegeven tot de ontwikkeling van dit absoluut onderscheidende product en de testfase heeft een lange tijd geduurd. CX1 zorgt voor een uitzonderlijke droging, een geweldige spiegelglans en zeer langdurige conservering. Het product kan worden gebruikt als drooghulp, wax of polish. Absoluut onderscheidend in de markt!

De reactie van wasklanten die regelmatig met CX1 wassen is dat het lijkt op het effect van een glascoating.  Door zijn uitzonderlijk snelle tijd van openbreken ook in te zetten als drooghulp, wax en polish mede door zijn goed schuimende vermogen. Geeft de consument een “Soft Touch “ beleving , heeft een enorm sterk anti-regen effect en is bestand tegen alkalische voorwas wat vrij uniek is in conserveringsproducten voor carwashes.  ”

CX2 Coating Experience Two
Dit is familie van de CX1 Coating Experience One en is een wat lichtere uitvoering. “De carwashondernemer kan hier naar behoefte weer combi’s mee maken. Bv. CX2 als drooghulp, X50 als wax en CX1 als polish. “

Deel dit artikel:

Leave a comment