Advertorial

“Een groot deel van de Corona besmettingen gaat via contactoppervlakken. Dus de oppervlakken welke door verschillende mensen worden aangeraakt en dat zijn er bijzonder veel op een dag. Bijvoorbeeld: koffiemachines, tafels en stoelen, informatiezuilen, betaalterminals in tankshops, nozzles bij tankstations, wasboxpanelen, programmakeuze displays bij roll-overs etc. Het Coronavirus kan tot 3 dagen actief blijven op deze oppervlakken. Wij willen gezamenlijk met u de strijd aan gaan tegen de onzichtbare vijand om verspreiding van bacteriën en virussen tegen gaan. 
Maar hoe?”

“Wij van Promaxfoil maken antivirale en antimicrobiële folieproducten. De natuurlijke oplossing tegen Corona en andere bacteriën en virussen. Deze folie wordt op het oppervlak geplakt. De folieproducten zijn met zorg ontwikkeld en zijn getest door onafhankelijke testinstituten op actieve werking om bacteriën te
doden en virussen te inactiveren. Het zijn de kleine korreltjes actief koper of zilver verwerkt in de folie waaruit ionen vrijkomen die zorgen voor het actieve effect.”

PROMAXCOPPER
– Zelfklevende koperfolie dat aangebracht wordt op contact-items
– Krimpbare tubes voor deurklinken en knoppen

PROMAXSILVER
– Zelfklevende zilverfolie dat aangebracht wordt op contact-items
– Safe screen folie voor touchscreens
We leveren rollen folie die men zelf in vorm kan knippen en op de
betreffende touchcreen of drukknoppen kan plakken. Ook is het
mogelijk dat we folie op maat maken en leveren.

Levensduur
Het koper en zilver behouden 10 jaar hun actieve werking. De producten gaan mee tot beschadiging door gebruik.
Op de website promaxfoil.com treft u alle informatie aan en vindt u testen die de werking uitleggen en aantonen. De producten hebben en CE-certificaat en zijn ISO gecertificeerd.

Deel dit artikel:

Leave a comment