Op de stand van Hanse Service stond de nieuwe 3-in-1 DUO combinatiemachine opgesteld. “Een automaat met een combinatie van een bandenpomp, een stofzuiger en een autoparfum geurunit”, licht Duncan Josselet van Hansa toe.

De nieuwe 3-in-1 DUO heeft ruimtebesparing als groot voordeel. Het apparaat biedt antwoord op de behoefte van veel bedrijven om zuinig(er) om te gaan met de beschikbare bedrijfsruimte:  “Het gaat om een nieuw concept van een compact apparaat waarin de verschillende functies zijn gecombineerd”, aldus Josselet. “Alle functies zijn goed bereikbaar en voorzien van lange slangen: de stofzuiger een zes meter zuigslang met zuigmond, de bandenpomp een ingebouwde slanghaspel met 8 meter slang en een compressor. En de geurunit heeft een 4 meter lange slang.”
De klant werpt geld in het apparaat en kan gedurende een bepaalde tijd gebruik maken van alle drie de gebruiksfuncties. Hij kan zelf kiezen welke functies hij daarbij gebruikt. De tijdsduur per euro is apart en door de ondernemer zelf in te stellen.

Hansa

Minder rijbewegingen
De 3-in-1 DUO heeft een robuuste behuizing waarbij de verschillende functies aan beide zijden aanwezig zijn. Op deze manier kunnen twee automobilisten tegelijkertijd aan de linker en rechterkant terecht en gebruikmaken van deze functies, zonder hun auto te moeten verplaatsen. “Daarmee is de 3-in-1 DUO efficiënt”, aldus Josselet. “Bovendien zijn er minder rijbewegingen nodig dan wanneer de automobilist zijn auto moet verplaatsen naar verschillende machines.”
De 3-in-1 DUO is door Hansa Service zelf ontworpen.

Meer Informatie
Deel dit artikel:

Leave a comment