Ook deze editie van de beurs Tankstations & Carwash is de firma Huijbregts Floorsystems  aanwezig. Dit bedrijf uit Riel heeft in haar slechts 5 jarig bestaan vele carwashes van nieuwe vloeren voorzien. Tim Huijbregts: “Of het nu om selfwashboxen, een washal of een kettingwasstraat gaat, wij leggen graag een nieuw vloersysteem. Hiervoor maken wij gebruik van het RapidWash vloersysteem. Dit vloersysteem is speciaal ontwikkeld voor in een carwash en zeer bestendig tegen zware mechanische belasting en chemische invloeden. Met onze jarenlange ervaring in de carwash sector weten wij precies wat er met uw vloer gebeurt en hoe deze gebruikt wordt.”

In één dag geplaatst
“Een groot voordeel van ons RapidWash vloersysteem is dat dit voor u als carwash ondernemer een zeer beperkte omzetderving met zich meebrengt. In slechts 1 dag brengen wij ons vloersysteem aan wat al na 2 uur weer volledig te gebruiken is. Daarnaast is ons RapidWash vloersysteem naadloos en zeer bestand tegen chemicaliën, zuren en logen en UV bestendig.”

Maatwerk samenstelling van vloer
Het voordeel van industriële acrylaatgietvloeren is dat u deze zelf kunt samenstellen. Er zijn vele leurenmogelijkheden en er is keuze uit verschillende soorten plinten. Doordat de vloeren  naadloos zijn blijft er geen onnodig vuil achter en zijn de vloeren snel en makkelijk te reinigen. Naar wens kan de ondernemer kiezen uit een gladde toplaag of een toplaag met antislip. Als u kiest voor antislip is de vloer van de carwash veilig voor medewerkers en klanten om overheen te lopen als deze nat is.
Huijbregts Floorsystems legt vloeren voor zowel ten als renovatieprojecten. Het is ook mogelijk om het RapidWash  vloersysteem over de bestaande (tegel)vloer heen te leggen. Gecertificeerde vloer
Uiteraard levert Huijbregts Floorsystems alle carwash vloeren op met een productcertificaat en plaatsen wij onze vloerensystemen volgens de SIKB 6700 normen. Na keuring van een onafhankelijk inspectiebedrijf kunt u weer 6 jaar lang vooruit met de nieuwe vloer.  Onze vloersystemen zijn perfect inzetbaar in een carwash.”

Huijbregts Floorsystems heeft jarenlange ervaring met het plaatsen
van het RapidWash vloersysteem in een:
• Wasbox
• Washal of rollover
• Kettingwasstraat

Hieronder enkele voorbeelden van enkele projecten

huijb
huijb
huijb
huijb
huijb
huijb
Deel dit artikel:

Leave a comment