Autowascentrum iClean Carwash in Naarden is van start gegaan met iClean Carpolish, een nieuwe afdeling waar particulieren en zakelijke rijders hun auto professioneel kunnen (laten) waxen, poetsen en conserveren. iClean Carpolish maakt deel uit van het nieuwe all-in iClean serviceconcept, met daarnaast ook iClean Carwash, iClean Carrepair en iClean VIP.

Bij iClean Carpolish kunnen particulieren en zakelijke rijders terecht voor het verzorgen en reinigen van het interieur en exterieur van hun auto. Zij kunnen het exterieur van hun auto professioneel laten wassen, waxen en het machinaal polijsten van krassen en doffe lak. Ook kunnen kleine lakschades, bijvoorbeeld als gevolg van parkeer– of transportschades en beschadigde velgen, worden hersteld. Ook biedt iClean Carpolish professionele reinigingsmethoden voor het gehele interieur van de auto, zoals de (lederen) bekleding, het dashboard en de vloerbedekking.

artikel gaat onder de foto verder

Iclean naarden

All-in Service
iClean Carpolish maakt deel uit van het totaalconcept van iClean, een all-in service met alle diensten voor de gehele reiniging van de auto. Tot deze behoren een autowasstraatstraat (iClean Car Wash), een afdeling voor het herstel van (kleine) schades (iClean Car Repair) en nu ook een autopoetsstraat (iClean Carpolish). Verder is er iClean VIP, een VIP-service waarbij de specialisten van iClean het gehele interieur en exterieur van de auto volledig professioneel wassen en reinigen.

Bedrijven, zoals autodealers en leasemaatschappijen kunnen bij iClean Carpolish hun auto’s voor de verkoop laten reconditioneren en showroomklaar maken.
Particuliere klanten kunnen bij iClean Carpolish kiezen uit drie pakketten voor het poetsen en reinigen van het interieur en exterieur van de auto. Daarnaast zijn er vier Platina pakketten met een coating/systeem waarbij de lak een speciale beschermingslaag krijgt. Op de behandeling met deze Platina-pakketten is een garantie van toepassing.
Voor de behandelingen aan het interieur en exterieur wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken. Het nieuwe poetscentrum is volledig geconditioneerd en er is een aparte cabine voor speciale (lak)behandelingen van de auto.


iclean naarden
Iclean Naarden

Over iClean Carpolish
iClean Carpolish is de nieuwe afdeling van iClean in Naarden met een behandelingsruimte van circa 500 m2. Deze biedt ruimte voor de behandeling van 10 auto’s. Er werken 6 mensen. Bedrijfsleider is Wesly van Londen. In de toekomst wordt de dienstverlening verder uitgebreid met detailing, een lakbehandelingstechniek waarbij de glans en reflectie van de autolak minutieus worden hersteld en daarna de best mogelijke bescherming wordt aangebracht.

Over iClean Car Wash
iClean Carwash is een wasstraat voor streeploos en duurzaam wassen van de auto door middel van een nieuwe osmose wasinstallatie. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame en milieuvriendelijke producten. Het water dat wordt gebruikt is afkomstig uit een eigen waterbron en wordt voor 99% gerecycled. Dit jaar bestaat iClean 7 jaar. Met de drie bedrijfsunits iClean Car Wash, iClean Car Repair en iClean Car Polish presenteert iClean als een ‘all-in-one’ servicepunt voor de auto.

Deel dit artikel:

Leave a comment