Bron: Indufast

Indufast BV, een toonaangevende leverancier van industriële vloercoatings en materialen, kondigt met trots de overname van de activiteiten van Mesa Coatings BV aan. Met deze strategische overname versterkt Indufast zijn positie in de markt en breidt het zijn aanbod van hoogwaardige coatingoplossingen verder uit. Indufast BV, gevestigd in Bladel, heeft zich gefundeerd als een gerenommeerde speler in de sector van industriële vloercoatings. Door de overname van Mesa Coatings verwerft Indufast niet alleen een uitgebreide klantenkring, maar ook waardevolle expertise en technologieën die de groei en ontwikkeling van het bedrijf zullen stimuleren.

“De overname van Mesa Coatings BV is een bijzondere mijlpaal voor Indufast. Het stelt ons in staat om onze positie op de markt te versterken en ons productaanbod uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten,” aldus Joost Hermans, directeur van Indufast BV. “We zijn verheugd om een aantal medewerkers van Mesa Coatings BV te verwelkomen in de Indufast-familie en kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van onze gezamenlijke doelen.”

Verhuizen
Als onderdeel van de overname zal Indufast BV zijn operationele activiteiten verplaatsen naar een nieuw adres in Bladel. Vanaf nu zal het bedrijf zijn activiteiten voortzetten vanuit het volgende adres: Mastbos 15A, 5531 MX te Bladel, Nederland.
Deze verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Indufast en biedt het bedrijf een moderne en efficiënte werkomgeving om zijn activiteiten te ondersteunen.
Joost Hermans voegt eraan toe: “Onze nieuwe locatie in Bladel biedt ons niet alleen de ruimte om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze operationele processen te optimaliseren en onze dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing zal bijdragen aan het versterken van onze concurrentiepositie en het leveren van meer waarde aan onze klanten.”

“Met de overname van Mesa Coatings BV en de verhuizing naar een nieuw adres in Bladel,
zet Indufast BV zijn missie voort om innovatieve industriële vloeroplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren aan klanten in diverse industrieën. Het bedrijf blijft zich inzetten voor excellentie in productkwaliteit, optimale klantenservice en technologische innovatie Indufast kijkt uit naar een succesvolle toekomst als belangrijke speler in de sector van industriële coatings.”

Over Indufast BV:

Indufast BV is een toonaangevende leverancier van industriële vloercoatings en materialen,
die hoogwaardige oplossingen biedt voor diverse industrieën. Met een focus op innovatie, kwaliteit en klantenservice streeft Indufast BV ernaar om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van klanten en hen te voorzien van de meest passende vloer oplossingen in de markt.

Indufast BV
Mastbos 15A
5531 MX Bladel
085-4017696
www.mesa-coatings.eu
www.indufast.nl
Sales@indufast.nl

Deel dit artikel:

Leave a comment