Bron: ANP

Op dinsdag 8 maart a.s. vieren vrouwen over de hele wereld Internationale Vrouwendag om zo aandacht te vragen voor sociale, politieke, economische en culturele problemen waar vrouwen vandaag de dag helaas nog altijd mee worden geconfronteerd. Loogman zet deze dag de vrouwen extra in de spotlight door de wasstraat in Amsterdam volledig door vrouwelijke medewerkers te laten bemannen.

Het overkoepelende thema van dit jaar, ‘Solidariteit: de kracht voor verandering’, is voor Loogman eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Alleen de strijd aangaan met vrouwen is een utopie, er zijn ook mannen nodig die zich hardmaken voor emancipatie. Bij alle bedrijfsonderdelen van de Loogman Groep zijn er vrouwen werkzaam die niet terugdeinzen voor techniek, lichamelijk zwaar werk of vieze handen. Van de 106 vrouwen binnen Loogman werken er slechts 22 in de Carwash waarvan maar liefst 6 leidinggevenden. Loogman ziet graag meer vrouwen werkzaam in de wasstraat. Veel vrouwen denken niet aan het werken in een wasstraat terwijl het echt heel erg leuk is!

Op Internationale Vrouwendag zal het team van de wasstraat Amsterdam voor een keer volledig bestaan uit vrouwen. Vrouwen van verschillende Loogman wasstraatvestigingen zullen worden bijgestaan door vrouwelijke collega’s van afdelingen zoals Finance, Marketing en HRM. De lege plekken die hierdoor op de diverse vestigingen zijn worden met liefde ingevuld door de mannelijke collega’s. Internationale Vrouwendag wordt bij Loogman Carwash Amsterdam vooral een dag van samen plezier maken, ervaringen uitwisselen en klanten verrassen. Uiteraard is Loogman supertrots op deze powervrouwen!

Deel dit artikel:

Leave a comment