Berrie Wolters

Let’s Wash BV is opgericht door Jeroen Peters en het autowassen is hem niet vreemd. “Ik ben vanaf mijn veertiende jaar actief binnen de carwashbranche. Het afgelopen jaar heb ik een uitstapje uit de branche gemaakt, maar ik merkte al snel toch weer terug naar de carwashbranche te willen gaan. Het is een markt waar op dit moment erg veel gebeurt. Enkele maanden terug kwam ik toevallig Rob van Herpen van Hanex tegen, die op dat moment voor zichzelf had besloten de 3 waslocaties Heesch, Oss en Veghel van de hand te doen en zoekende was naar een goede overnamepartij. Daarna is het snel gegaan en is Let’s Wash BV per 1 oktober is volledig eigenaar geworden. `Het eerste doel is om de basis bij de 3 waslocaties terug te brengen.`

lets wash

 

 

 

Links Rob van Herpen en rechts Jeroen Peters tijdens het tekenen van het verkoopcontract

Jeroen Peters: “Rob en ik hadden direct de juiste klik en ook mijn plannen met de 3 waslocaties sprak hem aan. De locaties worden geupgraden: van panden, vloeren tot wasinstallaties. De wasstraten worden opnieuw afgesteld zodat deze efficiënter kunnen wassen en zo de werkdruk bij het personeel tijdens het voorwassen kleiner wordt. Het is immers niet de bedoeling dat de medewerkers aan het eind van de dag doodvermoeid naar huis gaan. Dus de wasstraat nog meer het waswerk laten doen en het personeel meer ontzien zodat men bijvoorbeeld nog meer aandacht kan besteden aan de klanten.”

Toekomst
In de komende maanden zal de transitie van Hanex uitstraling naar Let’s Wash plaatsvinden. Jeroen verwacht dat de omzetting van Hanex naar Let’s Wash richting wasklanten probleemloos zal verlopen. “We komen periodiek met leuke acties en ook zijn we gestart met onder andere ‘abonnement wassen’.”

En nu? Verder uitbouwen met meer locaties?
“Eerst willen we deze 3 locaties helemaal op de rit hebben en dan kijken we verder. We hadden al een vergunning voor een wasboxplein elders in het land. Dit project zullen we straks weer oppakken.”

Deel dit artikel:

Leave a comment