MacCarwash heeft recentelijk ‘S Mart Carwash uit Ede overgenomen, waarmee het zijn aanwezigheid in de regio uitbreidt en zijn dienstenportfolio versterkt. Vijf jaar geleden begonnen Brigitte en Martin Stork vol trots met ‘S Mart Carwash in Ede. De toewijding en visie van het echtpaar hebben de carwash tot een geliefde locatie in de regio gemaakt. MacCarwash beheert momenteel drie succesvolle vestigingen in Amersfoort. De overname van ‘S Mart Carwash in Ede markeert een strategische uitbreiding voor het bedrijf, met het oog op verdere groei en serviceverbetering.

MacCarwash deelt zijn enthousiasme over deze uitbreiding: “Wij zijn oprecht verheugd over de overname van ‘S Mart Carwash. Het past perfect binnen onze groeistrategie en biedt ons de kans om onze expertise en diensten verder uit te breiden naar deze bloeiende regio.”
De overname van ‘S Mart Carwash is een belangrijke mijlpaal voor MacCarwash, waarbij de nadruk zal liggen op het handhaven van de hoogste servicekwaliteit en klanttevredenheid.

Bron: ‘S Mart Carwash

Deel dit artikel:

Leave a comment